Felejtsd el a csekktengert!

Pénzcentrum
2006. március 31. 09:54

További lendületet adhat a szolgáltatói díjak csekkmentes kiegyenlítésére az OTP Bank április 3-ától induló akciója. Azok a magánszemélyek, akik eddig nem rendelkeztek számlával, ám azt megnyitják, egyben szerződnek bármely szolgáltatás díjának (pl.: vízdíj, villanyszámla, újság-előfizetés) kiegyenlítésére a számlájukról, kedvezményt kapnak a legnagyobb hazai hitelintézettől. Három hónapon keresztül nem kell megfizetniük a számlavezetési díjat és ingyenesen állítja be az OTP Bank a számlához kapcsolódó A-hitelkeretet, amelynek mértéke elérheti a számlára utalt rendszeres jövedelem háromszorosát is.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
További lendületet adhat a szolgáltatói díjak csekkmentes kiegyenlítésére az OTP Bank április 3-ától induló akciója. Azok a magánszemélyek, akik eddig nem rendelkeztek számlával, ám azt megnyitják, egyben szerződnek bármely szolgáltatás díjának (pl.: vízdíj, villanyszámla, újság-előfizetés)  kiegyenlítésére a számlájukról, kedvezményt kapnak a legnagyobb hazai hitelintézettől. Három hónapon keresztül nem kell megfizetniük a számlavezetési díjat  és ingyenesen állítja be az OTP Bank a számlához kapcsolódó A-hitelkeretet, amelynek mértéke elérheti a számlára utalt rendszeres jövedelem háromszorosát is.
A szolgáltatói díjak számláról történő kiegyenlítése megtakarítást jelent a szolgáltatók számára, hiszen a sárga, úgynevezett OCR-csekk költsége (előállítás, postai továbbítás) darabonként 60-100 Ft között mozog. Ugyanakkor a számlát nyitó magánszemélyek számára az akció ideje alatti kedvezmény összege 2750 Ft, emellett a számlatulajdonosok gyorsan és biztonságosan egyenlíthetik ki egyebek mellett a közüzemi díjakat. Az úgynevezett csoportos beszedési megbízáshoz ugyanis ingyenes limitfigyelés is kapcsolódik, amelyről a szerződéskötéskor a bankfiókban, a callcenternél és az interneten is rendelkezni lehet, egyben kiegészíthető a mobiltelefonos beszedési kontrollal is.
Az OTP Bank 3 millió 165 ezer lakossági folyószámlát kezelt 2005. végén, a számlákon elhelyezett teljes volumen meghaladta az 1146 milliárd forintot. Tavaly a lakossági folyószámlák körülbelül harmadához kapcsolódott A-hitelkeret, amelynek jellemző összege 80-120 ezer forint között mozgott. A szolgáltatói díjak kiegyenlítésére adott megbízások száma az elmúlt évben mintegy 10%-os növekedéssel, havi átlagban meghaladta a 4 millió 220 ezret.
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 3. péntek
Ferenc, Olívia
48. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG