3 °C Budapest

Felejtsd el a csekktengert!

Pénzcentrum
2006. március 31. 09:54

További lendületet adhat a szolgáltatói díjak csekkmentes kiegyenlítésére az OTP Bank április 3-ától induló akciója. Azok a magánszemélyek, akik eddig nem rendelkeztek számlával, ám azt megnyitják, egyben szerződnek bármely szolgáltatás díjának (pl.: vízdíj, villanyszámla, újság-előfizetés) kiegyenlítésére a számlájukról, kedvezményt kapnak a legnagyobb hazai hitelintézettől. Három hónapon keresztül nem kell megfizetniük a számlavezetési díjat és ingyenesen állítja be az OTP Bank a számlához kapcsolódó A-hitelkeretet, amelynek mértéke elérheti a számlára utalt rendszeres jövedelem háromszorosát is.

További lendületet adhat a szolgáltatói díjak csekkmentes kiegyenlítésére az OTP Bank április 3-ától induló akciója. Azok a magánszemélyek, akik eddig nem rendelkeztek számlával, ám azt megnyitják, egyben szerződnek bármely szolgáltatás díjának (pl.: vízdíj, villanyszámla, újság-előfizetés)  kiegyenlítésére a számlájukról, kedvezményt kapnak a legnagyobb hazai hitelintézettől. Három hónapon keresztül nem kell megfizetniük a számlavezetési díjat  és ingyenesen állítja be az OTP Bank a számlához kapcsolódó A-hitelkeretet, amelynek mértéke elérheti a számlára utalt rendszeres jövedelem háromszorosát is.
A szolgáltatói díjak számláról történő kiegyenlítése megtakarítást jelent a szolgáltatók számára, hiszen a sárga, úgynevezett OCR-csekk költsége (előállítás, postai továbbítás) darabonként 60-100 Ft között mozog. Ugyanakkor a számlát nyitó magánszemélyek számára az akció ideje alatti kedvezmény összege 2750 Ft, emellett a számlatulajdonosok gyorsan és biztonságosan egyenlíthetik ki egyebek mellett a közüzemi díjakat. Az úgynevezett csoportos beszedési megbízáshoz ugyanis ingyenes limitfigyelés is kapcsolódik, amelyről a szerződéskötéskor a bankfiókban, a callcenternél és az interneten is rendelkezni lehet, egyben kiegészíthető a mobiltelefonos beszedési kontrollal is.
Az OTP Bank 3 millió 165 ezer lakossági folyószámlát kezelt 2005. végén, a számlákon elhelyezett teljes volumen meghaladta az 1146 milliárd forintot. Tavaly a lakossági folyószámlák körülbelül harmadához kapcsolódott A-hitelkeret, amelynek jellemző összege 80-120 ezer forint között mozgott. A szolgáltatói díjak kiegyenlítésére adott megbízások száma az elmúlt évben mintegy 10%-os növekedéssel, havi átlagban meghaladta a 4 millió 220 ezret.
PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2023. január 27. 11:33
Mivel a PestiSrácok elszabolta a vele szemben meghozott jogerős bírósági ítélet végrehajtását a bíró...
Bankmonitor  |  2023. január 27. 08:07
Az elmúlt évek egyik slágerbefektetése volt a deviza – ezen belül is az euró – vásárlása...
KonyhaKontrolling  |  2023. január 27. 07:55
Kezdő befektetői körökben az egyik sztár stratégia az osztalékportfólió, online csoportokban már-már...
Holdblog  |  2023. január 27. 06:06
Zöldülés van. Városból kiköltözés van. Vissza a természetbe van. Úgyhogy marihuána termesztés és ker...
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. január 27. péntek
Angelika
4. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!