Fotó! Ő kevert le egy hatalmas pofont Soros Györgynek

Pénzcentrum2014. február 15. 13:05

Ügyvédei mögé kellett bújnia a 83 éves, multimilliárdos Soros Györgynek, amikor volt barátnője, egy szappanopera-színésznő egy bírósági meghallgatáson ütni kezdte. Sorosnak még a hallókészüléke is leesett a pofonoktól.

Adriana Ferreyr 31 éves brazil színésznő 2011-ben indított kártérítés pert a magyar származású milliárdos ellen. A csinos, fiatal színésznő szerint öt éves kapcsolatuk alatt Soros bántalmazta őt, ráadásul megszegte ígéretét, és nem vette meg neki álmai 2 millió dolláros New York-i lakását. Soros egyébként az új feleségének, egykori jógaoktatójának, Tamiko Boltonnak ajándékozta a kiszemelt lakást, állítólag akkor, amikor még együtt volt Ferreyrrel - írja az Index.

Az üzletember ezután állítólag még egyszer ígértet tett egy lakás megvásárlására, ugyanabban az épületben. Az viszont kínos lett volna neki, ha barátnői ugyanabban a házban laknak, ezért Ferreyr állítása szerint biztonsági őröket fogadott, hogy lebeszéljék a nőt a tervéről. A Columubia egyetemen filozófiát és ködgazságtant hallgató színésznő ettől teljesen depressziós lett.

Friss! Az Ötöslottó nyerőszámai a 7. héten - KATTINTS!

Ferreyr a keddi bírósági meghallgatásra egy kamerával érkezett, és azzal fenyegette meg Sorost és az ügyvédeit, hogy mindent felvesz és kiad a sajtónak. Miután Soros ügyvédei elmondták a nőnek, hogy ezt nem szabad, Ferreyr feldühödött, és először a saját ügyvédjét vágta karon.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Ezután elkezdődött a meghallgatás, és amikor az ügyvédek úgy döntöttek, hogy ebédszünetet tartanak, Ferreyr hirtelen Sorosra vetette magát, és fejbe ütötte. "Ferreyr ezután újra felemelte a kezét, hogy arcon üsse Sorost, de ekkor sikerült mindkét karját elkapnom, és elrángattam onnan. Amikor elengedtem a kezét, pofon vágott. Még a szemüvegem is leesett" - számolt be az esetről az üzletember egyik ügyvédje. A nő ezután Soros egy másik segítőjét szintén felpofozta és sípcsonton rúgta.

Soros ügyvédei most azt próbálják elérni, hogy a bíró utasítsa Ferreyrt a meghallgatáson készült bármilyen felvétel megsemmisítésére.

Címkék:
karrier, milliárdos,