Kiderült: ennyit keres Pál Dénes, a Voice nyertese

Pénzcentrum2013. február 9. 13:05

Negyedmillió forintért vállal egy 25 perces fellépést Pál Dénes, a The Voice nyertese. Ezzel egy csapásra a legdrágább magyarországi előadók közé lépett. A fiatal énekes 10 millió forinttal is gazdagodott, amit a döntő előtt még utazásra kívánt felhasználni. Jobban tenné, ha legalább fél évig kamatoztatná az összeget, amit a legnagyobb bankokban akár 300 ezer forinttal is gyarapíthatna.

Mindössze hét dalból álló, 25 perces repertoárjával 217 ezer forint plusz áfáért vállal fellépéseket a TV2 tehetségkutató műsora, a The Voice újdonsült győztese - írta az Új Ász. Pál Dénes a műsorban elhangzott dalokkal lép fel. Ilyen gázsit csak a legnagyobb előadók kérnek a fellépésekért. Mint azt a Pénzcentrum.hu korábban megírta, a Szinetár Dóra-Bereczky Zoltán páros gázsija közel félmillió forintra rúg, ha azt kettőjük között elosztják, akkor ugyanannyit ér a produkciójuk, mint az új felfedezettnek. A hír24 információi szerint Ákos, Demjén Ferenc, Charlie, Koós János, Pataky Attila, Szikora Robi, Szulák Andrea, Szűcs Judith vagy Zséda produkcióiért kell 200 ezer forintnál többet fizetni.

A Csillag születik legutóbbi szériájának győztese, Mészáros János Elek 180 ezer forintért vállalt haknikat. Hasonló összegű gázsit kért a Megasztár ötödik szériájának győztese, Tolvai Renáta és a második helyezett Kökény Attila. Wolf Kati és Takács Nikolas is 175 ezerért kelnek el, Janicsák Vecának csak 165 ezret kell fizetni.

Pál Dénes a győzelemért 10 millió forintot kapott. A döntő előtti napon még nem tudta, mihez kezdene a nyereménnyel. A TV2 riporterének kérdésére csak annyit mondott, hogy számára nagyon fontos lenne a pihenés, és úgy gondolja, az egész családdal elmennének valahová egy kicsit kikapcsolódni. Addig is, míg a fiatal énekesnek erre nem lesz ideje, érdemes lekötnie a pénzét. A legnagyobb magyar bankokban fél év alatt akár 300 ezer forinttal is gyarapíthatja a tízmilliós nyereményét.

Címkék:
szinetár dóra, kökény attila, csillag születik,