Dolgozni akart a kerítő Playmate? A munkaügyi központban vették őrizetbe

Magyar Hírlap2011. január 19. 08:47

Kiadatási őrizetbe vette a müncheni rendőrség az egykori honvédelmi miniszter lányát, Keleti Györgyit . Az itthon üzletszerű kéjelgés elősegítésével vádolt nőt az olasz hatóságok által - szintén kerítés vádja miatt - még tavaly kiadott európai elfogatóparancs alapján fogta le a német rendőrség - írja a Magyar Hírlap.

A lap információi szerint az egykori playmate néhány hete egy müncheni munkaügyi központba munkavállalási papírokért adott be kérvényeket. A német hatóság ellenőrizte a nő okmányait, s kiderült, hogy az olasz rendőrség európai elfogatóparancsot bocsátott ki ellene. A munkaügyi központ munkatársai azonnal értesítette a rendőrséget, s így Keleti Györgyit őrizetbe vették. A német hatóság értesítette olasz társszerveit, valamint a magyar konzulátust.

Azt még nem tudni, hogy az olaszok kérik-e Keleti kiadatását, annyi bizonyos, hogy ha igen, akkor Keleti Györgyi beleegyezése után tíz nap, beleegyezése nélkül 40 napig húzódik az eljárás. A nő ellen Magyarországon folyó büntetőeljárás vádirata szerint 2006 és 2008 között anyagi ellenszolgáltatás fejében összekötő szerepet játszott abban, hogy magyar prostituáltak Olaszországba utazzanak, és ott prostitúciós tevékenységet folytassanak. Ugyanezen vádak miatt bocsátott ki Keleti ellen Olaszország európai elfogatóparancsot, s emiatt kezdődött nyomozás a nő ellen Magyarországon is. Akkor kérték a kiadatását is, de azt a magyar hatóságok azért tagadták meg, mivel egy ügyről van szó, amelyet itthon is elbírálhatnak. Az elfogatóparancs azonban érvényben maradt.

Ha Keletit kiadja a német hatóság az olasznak, sokkal rosszabbul jár, hiszen az olasz törvények szerint a kerítés, emberkereskedelemnek minősül, ami súlyos tíz éveket jelenthet az egykori playmate-nek.

Korábban: Németországban vállalnál munkát? Fontos változás!

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

 

Címkék:
prostitúció, prostituáltak,