Kisnyugdíjas a TV2 celebszivató műsorában! Csak a pénzért bohóckodik?

Pénzcentrum2010. november 3. 16:58

Karda Beáta szeptemberben ünnepelte a 60. születésnapját, de csupán a nyugdíjából - a fellépések, a haknizás és valószínűleg a TV2 Ezek megőrültek című műsor gázsija nélkül - nem nagyon jönne ki a hónap végéig. A művésznő havi nyugellátása nem éri el a 33 ezer forintot, amely még az ország egyik legszegényebb vidékeként számon tartott Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében folyósított nyugdíjak átlagának a felét sem éri el.

"32 895 forint, ennyi a havi nyugdíjam" - mondta Karda Beáta, egy korábban adott interjújában. Sok celebnyugdíjashoz hasonlóan ő sem engedheti meg magának a pihenést, ha fenn akarja tartani a korábbi életszínvonalát, akkor maradnak a fellépések, a - már-már méltatlan televíziós - szereplések, a színpadi rendezvények és a szülinapi bulikon való énekelgetés a hatodik iksz után is.

Korábban úgy nyilatkozott, hogy ezekkel a fellépésekkel nem keres csillagászati összegeket, de az így megkeresett pénzzel ki tudja egészíteni a nevetségesen alacsony nyugdíját. Az énekesnő a mai napig több lábon áll, a nyugdíjas éveiben hetente akár több fellépést is elvállal. A hírek szerint Bea egy fellépése 80-130 ezer forintba kerül. A TV2 Ezek megőrültek című műsoráért a havi nyugdíjának a sokszorosát is zsebre vághatta.



Melyik celebnek mennyi a nyugdíja?

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Mint arról a Pénzcentrum.hu korábban is beszámolt, egyre több magyar híresség gazdagítja a kisnyugdíjasok táborát. Akad köztük olyan, aki már több mint fél évszázada nem engedi el a mikrofont, sokan arról panaszkodnak, hogy évtizedes munkásságuk után alig 30-50 ezer forint a havi ellátásuk.

Szerencséjükre van kereslet a hazai sztárok iránt. A legújabb divat manapság már az, hogy a tehetősebbek celebeket rendelnek a baráti társaság szórakoztatására. A sztárok többségének még olyan megkötése sincs, hogy csakis ezer fő feletti közönséget szórakoztat: ha megfizetik, akár egy lakásavatón is fellépnek.

Címkék: