Aktfotózásból él a kirúgott bankárkisasszony: ilyen volt, ilyen lett - képek!

Pénzcentrum2010. augusztus 4. 16:32

Mint arról korábban a Pénzcentrum.hu is beszámolt, a Puerto Rico-i származású Debrahlee Lorenzana pert indított a Citigroup ellen, mivel állítása szerint azért rúgták ki a banki állásából, mert túl csinos és vonzó volt, amivel megzavarta férfi kollégáit munka közben. Ezúttal egy hongkongi születésű brit bankárkisasszonyról érkeztek hírek, aki a kamerák előtt kezdett új életet, miután megvált tőle a Credit Suisse.


Henrietta Leung mint bankár ...

A 39 éves Henrietta Leung elmondta, hogy két évvel ezelőtt még a pénzügyi szféra egyik ragadozó vadmacskája volt, mára viszont a modellvilág egyik bájos cicusává szelídült.

A magasan képzett bankárkisasszony korábban 9 éven keresztül sokszor napi 16 órán át húzta az igát a HSBC befektetési banki üzletágánál, később a Credit Suisse alkalmazásában állt, innen rúgták ki 2008 végén.

Leung kisasszony a pénzügyi szektorban havi 10 ezer fontot keresett, ami átszámítva 3,4 millió forintnak felel meg.


... és mint modell


Elbocsátását követően eleinte csak szórakozásból kérte fel az egyik fotós barátját, hogy készítsen róla néhány képet, majd végleg ledobta a banki dresszkódnak megfelelő uniformist és fehérneműre váltott.

Egyik fotózás a másikat követte, mígnem sikerült összeállítani egy harminc képből álló profi portfoliót.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Később egy fotózásért 100 fontot (34 ezer forintot) kapott alkalmanként, de a tarifája fokozatosan emelkedett, ma már napi 500 fontért (170 ezer forintért) áll kamera elé.

Henrietta rendszeresen edzi a testét, a közelmúltban egy fitneszversenyen is indult.

Jogos volt-e a szexi banki ügyintéző elbocsátása? Döntsd el a kép alapján!

Címkék: