Jogos volt-e a szexi banki ügyintéző elbocsátása? Döntsd el a kép alapján!

Pénzcentrum2010. június 3. 16:50

Pert indított a Citigroup ellen egy 33 éves volt Citibank alkalmazott, aki azt állítja, hogy azért rúgták ki a banki állásából, mert túl csinos és vonzó volt, amivel megzavarta férfi kollégáit munka közben. A Puerto Rico-i származású Debrahlee Lorenzana egy New York-i bankfiókban dolgozott, mielőtt megkapta a felmondását.

A hölgy állítólag már korábban kapott a vezetőitől egy listát, amelyben a hivatalos dresszkódot tovább szűkítve megtiltották neki bizonyos ruhadarabok viselését.


Debrahlee Lorenzana

A tiltott öltözékek között szerepeltek a testhez álló felsők, garbók és a vékony szoknyák, amivel a házon belüli nyugalmat kívánta fenntartani a főnökség.

Az ügyintéző azt hitte, hogy csak viccelnek vele, szóvá is tette, hogy eddig még egyetlen ügyfél sem panaszkodott rá.

Debrahlee az elbocsátását követően ügyvédet fogadott, akinek a segítségével a bíróságon kíván érvényt szerezni az igazának.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A Citigroup hivatalos sajtóközleményt adott ki, melyben közölték, meg fogják támadni a keresetet, a sajtóközleményben a kirúgás okát nem jelölték meg.

Címkék: