Tragikus vagyonvesztéssel nézhet szembe rengeteg magyar: tényleg elkerülhetetlen a baj?

Pénzcentrum2023. február 24. 14:35

Már meghallgatható a Portfolio Checklist csütörtöki adása. A műsorban Göd példáján keresztül járta körbe a Portfolio Podcast Lab szerkesztője, hogy miként hat egy olyan gigaberuházás egy település ingatlanpiacára, mint amilyen a debreceni CATL lesz.

A műsor vendége volt Nagy Bálint, a Pénzcentrum vezető szerkesztője volt. A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is:

Mióta áll a bál a Contemporary Amperex Technology (CATL) debreceni akkumulátorgyár-beruházásával kapcsolatban, a tiltakozók részéről ellenérvként rendre előkerül az is, hogy egy ilyen fejlesztés rossz hatással van a helyi lakáspiacra, példaként pedig a Samsung gödi akkumulátorgyárát hozzák fel. A Pénzcentrum kíváncsi volt, mi igaz ebből. Cikkünket itt olvashatod el:

Címkék:
gyár, lakáspiac, akkumulátor, debrecen, ingatlanpiac, portfolio, műsor, lakásárak, ingatlanárak, gyárak, gyárbővítés, podcast, ingatlanárak alakulása, samsung göd,