29 °C Budapest
Beregsurány, 2022. február 26.A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök a beregsurányi magyar-ukrán határállomáson 2022. február 26-án. Orbán Viktor elõzõleg határszemlét tartott Hajdúhadházon. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Orbán Viktor: a neheze csak most jön, Kárpátaljára is kiterjedhetnek a harcok Ukrajnában

2022. február 26. 15:01

Orbán Viktor szerint a háború neheze még csak most jön Ukrajnában. A kormányfő Beregsuránynál arról beszélt, bár Kárpátalján még komoly katonai cselekmények nem voltak, de ha elhúzódik a háború, lesznek ott is.

A határon a segítőkészség és a szervezettség az átlendíti az ideérkezőket a nehezén - mondta Beregsuránynál Orbán Viktor az atv.hu tudósítása szerint. A kormányfő beszélt a határőrökkel és a rendőrökkel is, azt mondta, ahhoz képest, hogy mennyire komoly, háborús, nehéz a helyzet, minden szervezetten, rendezetten, nyugodt tempóban zajlik.

Azonban Orbán Viktor szerint nem szabad, hogy ez túlzottan optimistává tegyen bennünket, mert szerinte a neheze még hátra van.

A határ másik oldalán egy háború zajlik, aminek a frontvonala még odébb van, nem érkezett be még Kárpátaljára. Itt még komoly katonai cselekmények nem voltak, de ha elhúzódik a háború, lesznek itt is komoly katonai cselekmények, és fel kell készülni, hogy kezelni tudjuk ezeknek a következményeit

– fogalmazott. Mint mondta, számunkra a legfontosabb, hogy segítsük, azokat, akik idejönnek, másrészről viszont nem szabad belevonódnunk a harcba. Hozzátette, szerinte inkább a jövő héten lesz szükség erősebb lélekjelenlétre.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Az oroszok elleni szankciók kapcsán a miniszterelnök azt mondta, „Magyarország a csütörtöki csúcson világossá tette, hogy minden szankciót, amiben egyetértés van az unión belül, támogatunk. Mi nem blokkolunk semmit”.

Címlapkép: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán, MTI/MTVA

NEKED AJÁNLJUK
PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. július 5. 10:40
A Media1 információi szerint Torkos Matild, az Index főmunkatársa betegszabadságról tért vissza, ami...
Holdblog  |  2022. július 5. 05:00
Csak az létezik, amit látunk? Ha az egyes befektetési eszközök jövőbeli hozamkilátásaira tekintünk,...
Kiszámoló  |  2022. július 3. 16:37
Bő ötven éve nem zárt olyan rossz első félévet az S&P 500, mint idén, 20% feletti zuhanás lett a...
Összkép  |  2022. július 2. 18:20
Egy új nemzedék lép be a felnőtt világba, az 1995 és 2009 között született Z generáció. A jövő egyre...
Ezzel robbantana bankot rengeteg magyar: sokan nem is ismerik, pedig milliók múlhatnak rajta

A startolásnál a magyarok mindössze 10-15 százaléka ismerte a közösségi finanszírozás lényegét, és sokan még mindig összekeverik ezt a fajta támogatást a jótékonykodással.

5 érv amellett, hogy vásárlóként miért válaszd a közösségi finanszírozást

Békebeli személyesség, XXI. századi technológia - a közösségi finanszírozás közel sem olyan újkeletű fogalom, mint azt gondolnánk.

Csendes gyilkostól rettegnek a magyarok: van ok a félelemre, a génjeinkben lapulhat a kór

A szorongás nem alaptalan, hiszen Magyarország évek óta rosszul szerepel a rákkal kapcsolatos halálozási listákon.

Elképesztő, mire szórják a magyarok a pénzt: úgy vesszük ezeket, mint a cukrot

Akár esküvő, akár születésnap, a magyarok imádnak ajándékozni. Ajándékot pedig egyre többen online vásárolnának.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. július 5. kedd
Emese, Sarolta
27. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. július 5. 09:00