34 °C Budapest
A composition of Hungarian forint. HUF banknotes and coins providing great options to be used for illustrating subjects as business, banking, media, presentations etc.

A várakozásokon felül teljesít a megújult Pénzcentrum

2021. május 20. 12:23

Az Április elején megújult Pénzcentrum a várakozásokon felül teljesítve több napon keresztül a Portfolioval karöltve vezette az ország legolvasottabb híportáljainak listáját, a TOP 15-ben pedig a portáloknak bérelt helye volt.

Április elején újult meg a Pénzcentrum: a 2005-ben indult, közérthető pénzügyi, gazdasági híroldal olvasói a friss külső mellett számos hasznos funkcióval és szolgáltatással találkozhatnak.

A megújult oldal az elmúlt másfél hónapban várakozásokon felül teljesít: májusban több olyan nap is volt, amikor a második legolvasottabb gazdasági hírportál helyet is megszerezte, május 18-án pedig a magyar honlapok között a 12. helyig jutott, 370 ezer RU-val (Real User - napi egyedi belföldi látogatószám, a Gemius adatai alapján).

Ez azt jelenti, hogy több olyan nap is volt, amikor a Portfolio Csoport hírportáljai, a Portfolio és a Pénzcentrum vezették a legolvasottabb gazdasági hírportálok listáját, és mindkét oldal a TOP 15-ben szerepelt.

A Pénzcentrum célja, hogy hiteles forrásként, közérthetően segítse a gazdasági-pénzügyi döntéshozatalt. Precíz szakmai hátterű hírforrás, melyen a családok és kisbefektetők éppúgy megtalálják a legfrissebb, edukatív jellegű írásokat, mint az üzleti döntéshozók a magas színvonalú szakmai elemzéseket.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. augusztus 1. vasárnap
Boglárka
30. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. július 31. 19:15