A Volánbuszt is érinti az üzemanyaghiány? Megszólalt a cég, erre készüljenek az utasok

Pénzcentrum2022. december 5. 17:14

Újabb közszolgáltató árulta el a Pénzcentrum kérdésére, hogy mennyiben érinti a lassan kaotikussá váló üzemanyaghiány. A Volánbusz mindenkit megnyugtat: a BKV-hoz hasonlóan saját telephelyein oldja meg a tankolást, ahol egyelőre zavartalan az ellátás. Hozzátették, így a helyzet miatt nem történt járatkimaradás sem, és a szolgálati feladatokat ellátó személy- és kistehergépjárművek munkavégzése is biztosított.

Hétfő délutánra rengeteg kúton alakultak ki kilométeres sorok, ahol egyáltalán lehetett üzemanyagot kapni. A Polgárőrség, a Katasztrófavédelem és a BKV után most a Volánbusz is elárulta a Pénzcentrum kérdésére, hogy miképpen érinti a járatokat, illetve a közlekedési cég többi járművét (például az üzemzavarelárítókat).

A Volánbusz flottájának üzemanyagellátása döntő részben telephelyeinken történik, saját kútjainknál. Az üzemanyagot hosszú távú szerződések keretében a MOL Nyrt-től szerezzük be. Az olajtársaság a megkötött szerződés szerint teljesíti a szerződésben vállalt kötelezettségeit és biztosítja a szükséges üzemanyag-mennyiséget. A problémamentes ellátás érdekében a kapcsolattartás folyamatos, napi szintű

- húzta alá a társaság lapunk megkeresésére.

Hozzátették, járataik menetrend szerint közlekednek, üzemanyaghiány miatti járatkimaradás nem történt. A szolgálati feladatokat ellátó személy- és kistehergépjárművek munkavégzése is biztosított.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Címlapkép: Krizsán Csaba, MTI/MTVA

 

Címkék:
bkv, benzin, üzemanyag, gázolaj, tankolás, katasztrófavédelem, ellátás, volánbusz, hatósági ár, árstop, benzinárstop, üzemanyaghiány,