Filléres trükkel turbózhatod fel a lakást: így lesz a lepukkant szobából modern lakosztály

2017. szeptember 23. 13:06

Egy lepukkant lakásból is divatos lakosztályt varázsolhatunk, még úgy is, ha nem akarunk erre vagyonokat költeni. Mutatjuk a trükköt.

A lakberendezésben is vannak olyan klasszikus, örökérvényű megoldások, amelyek mindig aktuálisak lesznek: ilyen a természetesség, vagy az egyensúly kialakítására való törekvés. Vannak azonban olyan trendek is, amelyek évről-évre változnak. Cikkünkben összegyűjtöttünk pár olyat, amelyek 2017-ben igazán csúcsra lehetnek járatva.

A zöld szín

Legyen az fű, smaragd, vagy lime, a zöld mindenképpen az év egyik meghatározó színe lesz. Bármilyen vonatkozásban remekül működik: falszínként, kiegészítők - és bútorok színeként egyaránt. Nyugtató hatással van az emberekre, harmóniát, természetességet sugall.

Geometriai alakzatok

A geometriai minták mindig azt a benyomást fogják sugallni, hogy otthonod gondosan ápolt, rendben tartott, ráadásul egészen egyedi hangulatot árasztanak, amelyekben egyszerre köszön vissza a modernizmus és az ősi, afrikai - vagy ázsiai kultúrák. A kiegészítők esetében apró beruházásokkal látványos eredményt érhetünk el: például egy mintás ágyneműhuzat nagyon lendíthet a hálószoba esztétikáján.

Márvány és bronz

A fürdőszobák és a konyhák körében 2017 a márvány és a bronz felületek éve lesz. A két anyag egymás mellett egészen sajátos hangulatot áraszt, hiszen a márvány, különösen fehér színben tiszta, természetes, míg a bronz feltűnő, szinte már-már hivalkodó.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Különleges fények

Ha igazán egyedi, mutatós otthont szeretnél, ne csak úgy tekints a fényforrásokra, mint egy funkcionális kiegészítő, hanem úgy is, mint dekorációs elem. Egy-egy vonzó álló-, fali- vagy asztali lámpa alapjaiban változtathatja meg a helyiség hangulatát - javasolják a KIKA szakemberei.

NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 4. szombat
Mónika, Flórián
18. hét
Május 4.
A tűzoltók napja
Május 4.
Star Wars Nap
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem