Mennyiségi korlátot vezetett be a Penny is: krumpliból, tojásból, tejből sem lehet bármennyit venni

Pénzcentrum2023. augusztus 3. 13:27

A Penny-ben sem lehet bármennyit vásárolni a kötelező akciókkal érintett termékekből: például burgonyából, tejből, tojásból sem lehet korlátlanul venni - derült ki egy bolti hirdetményből, amit a Pénzcentrum olvasója fotózott le. Korábban a Tesco, a Spar és a Lidl is megerősítette lapunknak: náluk is érvényben vannak különféle mennyiségi maximumok. Valamint az Auchan is korlátozta, mennyit lehet venni az érintett termékekből.

Hiába vezették ki az árstopot, a magyar boltok zömében maradtak mennyiségi korlátozások a kötelező akciókkal érintett termékekre - derült ki a Pénzcentrum körkérdéséből, amelyre már a Spar, a Lidl és a Tesco is reagált.

Most pedig újabb információk futottak be szerkesztőségünkbe, olvasónk egy Penny áruházban fotózta le az aktuális korlátozásokat. Maga a boltlánc még nem reagált a megkeresésünkre, így az alábbi fotón kívül egyelőre nem tudni, hogy más termékekre is kivetették-e a korlátozást. Amint befutnak a hivatalos válaszaik, frissítjük a cikket. A kihelyezett tájékoztató szerint a korlátozás célja, hogy biztosítsák az érintett termékek elérhetőségét.

A bolti hirdetmény szerint a kötelező akciókkal érintett termékek esetében az alábbiakban korlátozták a megvásárolható mennyiséget, a szabály augusztus 9-éig érvényes, akkortól vélhetően változni fog az akciós, és így érintett termékkör:

Címkék:
vásárlás, akció, penny, tej, krumpli, tojás, bevásárlás, boltok, nagybevásárlás, penny market, korlátozások, boltlánc, árstop, élelmiszer-árstop, kötelező akció,