Undorító: ilyen húst sóznak rá a magyarokra + képek

Pénzcentrum2013. február 21. 17:13

Két nap alatt három alkalommal kellett illegális hústermékek miatt eljárniuk az élelmiszerbiztonsági szakembereknek: február 20-án 7 és fél mázsa, míg ma közel 4 tonna lejárt fogyaszthatósági idejű, beazonosotíthatatlan, tiltott módon lefagyasztott, engedély nélkül előállított húst és húskészítményt vontak ki a forgalomból.

A szerdai - két újpesti hentesüzletet érintő - fogás után ma reggel egy pestszentimrei rajtaütés során foglaltak le közel négy tonna hústerméket a Pest Megyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Igazgatóság (PMKH ÉBÁI) szakemberei.

KATTINTS! LYUKAT ÉGETETT A FELSŐVEZETÉK A VILLAMOSBA BUDAPESTEN!

Az élelmiszerbiztonsági hatóság munkatársai épp egy kisteherautó rakodásakor értek a XVIII. kerületi nagykereskedelmi egységbe. Az ellenőrök felszólították a gépkocsivezetőt a húsáru eredetének igazolására, ám az a helyszínről elhajtott.

A kereskedelmi egységben 3898 kg - lejárt fogyaszthatósági idejű, beazonosíthatatlan, helyben tiltott módon lefagyasztott - árut vontak ki a forgalomból, s elrendelték annak megsemmisítését. Az egység működését azonnali hatállyal felfüggesztették. A bírság várható összege meghaladhatja a tízmillió forintot.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Címkék:
vásárlás, tudatosvasarlo,