Nincs jegyed a Szigetre? Nézd élőben az interneten

MTI2012. augusztus 2. 10:02

Élőben közvetíti a jubileumi 20. Szigetet a világ legnagyobb videomegosztó portálja, a YouTube, így a világ bármely pontján, akár mobiltelefonról is követhető lesz az esemény - közölte a Google Magyarország.

Az élő közvetítés a fesztivál első napján, augusztus 8-án indul a fesztivál hivatalos YouTube-csatornáján. A Nagyszínpad, az OTP Bank Világzenei Party Nagyszínpad és az A38 Színpad műsorából összeállított élő közvetítés a fesztivál végéig minden nap délután 3 órától késő éjszakáig lesz látható - közölték hozzátéve, hogy a koncertek legjobb pillanatai a fesztivál után még további 3 hónapig megtekinthetők lesznek.

A közlemény idézi Gerendai Károlyt, a Sziget Fesztivál alapító-főszervezőjét, aki azt mondta, mára hivatalosan is Európa legjobb nagyfesztiválja lett a Sziget, az élő közvetítés pedig jó alkalmat ad arra, hogy akik nem tudnak személyesen jelen lenni a fesztiválon, azok nyomon követhessék a színpadok programját a világ minden tájáról.

A YouTube a világ legrangosabb fesztiváljait rendszeresen közvetíti, az internetezők legutoljára a belga Tomorrowlandet, a spanyol Sonart és az amerikai Coachellát követhették élőben a neten. A videomegosztó Magyarországra optimalizált verziója mintegy fél éve indult el.

A Sziget Fesztivál 1993-ban indult, akkor Diáksziget néven és 43 ezer vendég látogatta, az elmúlt két évtizedben a Sziget Európa egyik legnagyobb és legkedveltebb fesztiváljává vált, ahol majd' 400 ezer látogató vesz részt évente az egy hét alatt.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

 

Címkék:
otp optima,