Már az EFOTT-on is készpénz nélkül fesztiválozhatsz

Pénzcentrum2012. július 2. 10:06

Az EFOTT is csatlakozik a készpénznélküli fesztiválok táborához, azaz idén július 3. és 8. között kizárólag TakarékPont Fesztiválkártyával lehet fizetni a legnagyobb hallgatói rendezvényen, Velencén. Sőt a szervezők új pénznemet vezetnek be, 1 HUF 1 TP-vel, azaz TakarékPonttal lesz azonos értékű.

Az idei EFOTT csatlakozik a fesztiválkártyát alkalmazó rendezvényekhez. Az 1976-óta vándorló, folyamatosan bővülő rendezvény úttörő vállalkozása, hogy az esemény idejére és helyszínére új pénznemet vezet be. Ennek értelmében július 3. és 8. között minden szolgáltatást TakarékPontban számolnak, így a sört is TP-ben mérik Ft helyett.

Az EFOTT és a legnagyobb hazai pénzintézeti hálózat, a TakarékPont együttműködésének köszönhetően több kedvezményt is élvezhetnek a leendő fesztiválozók, például kedvezményesen vásárolhatnak EFOTT hétvégi jegyet - ehhez egy napijegy áráért juthatnak hozzá, amely akár 5500 Ft megtakarítást is jelenthet számukra.

A bankkártyaként működő Fesztiválkártyával sokkal gyorsabbá válik az EFOTT-on való fizetés. A kártyát már rögtön a fesztiválra történő belépéskor, a kasszánál is fel lehet tölteni, de további négy feltöltő ponton is átválthatjuk majd pénzünket, majd a fesztivál végén vissza - avatott a részletekbe Maszlavér Gábor fesztiváligazgató.

Címkék: