Így is fizethetünk jövőre a Szigeten

Pénzcentrum2011. augusztus 19. 12:33

2012-ben a MasterCard érintésnélküli bankkártyáját, a MasterCard PayPass-t is elfogadják a Sziget, a Balaton Sound és a Volt fesztiválokon. A résztvevők tehát jövőre már meglévő MasterCard PayPass vagy Maestro PayPass bankkártyájukkal is fizethetnek a rendezvényeken.

A már jelenleg is több bank kínálatában elérhető PayPass technológiával ellátott bankkártyákat (vagy akár karórákat) fizetéskor csupán néhány centiméterre kell közelíteni az elfogadó terminálokhoz, majd egy rövid hangjelzést követően megtörténik a fizetés. Egy fizetés mindössze 2-4 másodpercet vesz igénybe! A plasztikkártya használata egyszerű, gyors, kényelmes és nem utolsó sorban higiénikus fizetést tesz lehetővé a nyári zenei fesztiválokon.

Korábban: "Kiskapu: mégis lehet készpénzzel fizetni a Szigeten"

"Az idei év célkitűzése az volt, hogy a Metapay Fesztiválkártya segítségével megismertessük a fesztivállátogatókkal az érintésnélküli bankkártyás fizetés előnyeit, hiszen a Metapay Fesztiválkártya hasonló fizetési élményt nyújtott, mint a MasterCard PayPass - fogalmazott Nemcsics Róbert, a MasterCard Europe kártyaelfogadásért felelős regionális vezetője. "Köszönhetően a Metapay rendszerének, a Szigeten kitűnőre vizsgázott az érintésnélküli fizetés" -tette hozzá a vezető.

 

Címkék: