Meglepő Tesco-húzás: a vevő aranyat ér?

Pénzcentrum2011. január 16. 11:02

A Tesco Nagy-Britanniában zálogházi funkcióval bővíti portfólióját: olyan aranyékszereket vásárol klienseitől, amelyeket azok már nem használnak.

Lapinformációk szerint az áruházlánc célja, hogy így új ügyfeleket csábítson boltjaiba. A Tesco Gold Exchange szolgáltatást novemberben indították, és egyelőre a szigetország 15 üzletében lehet igénybe venni.

A Tesco honlapján kiindulási pontként szerepel egy árszámláló, ahol a karátok és tömeg alapján az ügyfél előzetesen megbecsülheti, mekkora összegre számíthat ékszere után.

 

 

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 


Ha az ügyfél elfogadja a Tesco árajánlatát, a pénzt egyből átutalják bankszámlájára. A cég 7,8 fontot (2600 forint) kínál a kilenc karátos arany grammjáért. A különleges zálogházba az ügyfelek beadhatják nyakláncukat, karperecüket, gyűrűjüket és fülbevalójukat is, és akár megrongálódott állapotú termékeket is elfogadnak.

 

Címkék: