Folytatódik a lottóláz! Most a 6-oson a sor

Pénzcentrum2010. július 8. 15:02

Jó idők járnak a szerencsevadászokra. Az elmúlt napokban néhány kapitális zsákmány akadt horogra, illetve került puskavégre.

A fejedelmi vad - melynek még külországokból is csodájára jártak - kétségkívül a szombaton "elejtett" 3 milliárd 177 milliós öttalálatos volt. Ám a 65 és fél milliós jávorszarvassal, a "skandi" múlt hét szerdai hetesével sem lehetett elégedetlen a vadász. S akkor még nem is említettük a Tippmixen halomra dőlt rekordokat, közte a mindeddig példátlanul nagy kifizetett, nyereményeket.

S közben majd' elfeledkeztünk a Hatoslottóról, amelyen az első (a 6 találatos) nyerőosztály várható nyereménye szép csendben 690 millió forintra hízott. Most vasárnap tehát minden idők negyedik legértékesebb hatosa születhet meg. Kérdés persze, miikor és hol áll meg a 6-os? Most, 690-nél, vagy egy "megállóval" odébb, úgy háromnegyed milliárdnál? 

Lassan véget ér a varázslat! E sorok írásakor még az elődöntők előtt állunk, megjelenéskor már azt is tudni fogjuk, kik játszanak a világbajnoki címért, s melyik két csapat vívja a "kisdöntőt" a bronzért. Bármi lesz is a vége, az már most tényként kezelhető: a futball mellett a Tippmixnek is ünnepe volt ez az egy hónap, a vébé előzetesen nehezen elképzelhető fogadási kedvet generált, egyszerűbben szólva: Tippmix-őrület tört ki.

Új csúcsok születtek, s dőltek meg másnapra. Így volt ez a 26. héten is. Korábban még sosem fogadtak egy eseményre annyian, mint most az Argentína-Németország meccsre (243 ezren), nem tettek fel annyi tétet, mint a Paraguay-Spanyolország találkozóra (212 millió forintot), s nem nyertek annyit, mint a Brazília-Chile dél-amerikai derbivel (218 millió forintot).

Címkék: