Pikáns fotók! Az RTL sztárjainak éjszakai kalandja az IKEA-ban

Pénzcentrum2010. április 7. 04:22

Az "Éjszaka az IKEA-ban" játék keretében március 19-én hat-hat szerencsés IKEA rajongó pár töltött el egy felejthetetlen éjszakát az IKEA két magyarországi áruházában. Az éjszaka eseményei a "Hálószoba, ahol igazán jól érzed magad" téma körül forogtak, az IKEA pedig mindenről gondoskodott, amire a résztvevőknek az éjszaka során szüksége lehetett.

Február 26. és március 8. között 1800 magyar pár jelentkezett az áruházlánc akciójára: azt a 12 szerencsés párt, akik eltölthettek egy éjszakát az áruházban, az IKEA zsűrije választotta ki.

Bővebben az akcióról: Szenzációs IKEA-kampány: éjszakázz az áruházban!



A két áruházban a svéd vacsora után a műsorvezető szerepét betöltő stand-up comedy művész (Szupkay Viktor és Felméri Péter) gondoskodott a szórakoztatásukról néhány vidám hálószobai történettel. A párok ezután kincsvadászat, ágyazóverseny és pizsama-bemutató során mutathatták meg hálószobai képességeiket.

 

A lefekvéshez készülődő résztvevők az esti mese után felkészülhettek az éj legfontosabb részére: az IKEA hálószobák alapos kipróbálására. Másnap a párok ágyba kapták a reggelit.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

Az "Éjszaka az IKEA-ban" programmal -mely több országban is megrendezésre került- a svéd lakberendezési áruházlánc jelenleg is futó matrac-és hálószobabútor akcióját népszerűsítette.

 

Címkék: