Felejthetetlen Valentin-nap, mindössze 2827 forintból!

Pénzcentrum2010. február 12. 05:32

Valentin-nap, extra olcsón: a cél, hogy minél kevesebb pénzből hozzuk ki a szerelmesek ünnepét, úgy, hogy tartalmas és emlékezetes estét töltsünk párunkkal. Lesz itt bor, csoki, virág, film: minden, ami egy romantikus estéhez szükségeltetik...mindez 3000 forint alatt.

Virág:


Úgy tűnik, hazánkba is végérvényesen begyűrűzött az a trend, mely szerint virágot nem a virágboltban vásárolunk, hanem a hipermarketben. Olcsón. A britek ezt például annyira tökéletesre fejlesztették, hogy a tanév zárultával ugyanis különlegesen olcsón adják a vágott virágokat, így a diákok gazdaságos csokrokat adhatnak tanáraiknak.
Virágzó üzlet: elképesztő hipermarket-stratégia

Mi most a Tescoban találtunk 9 szálas rózsacsokrot 499 forintért.

Csoki:


Mint azt tegnapi körképünkben megmutattuk, szinte mindegyik áruházlánc készült akciókkal Valentin-napra. Az ajánlatok közül a csokoládé és az édesség sem hiányozhat, válasszuk például a Szamos Marcipán Macskanyelvét, mely az Auchan kínálatában 799 forintba kerül. Szerelmes pillanatokra telitalálat.
Tanga és neglizsé: így készülnek az áruházak a Valentin-napra

Bor:


Bort ezúttal a Bortársaság kínálatából ajánlunk: A balatonlellei Konyári Merlot-Kékfrankos 2007-es "mély, szinte parfümös illatában szilva, édes fűszerek és egy kis medvecukor, kóstolva egyenes, markánsabb tanninú, csokis zamatú". 990 forintba kerül.

Estére:

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A szirupos romantikus mozifilmek helyett szirupos romantikus filmeket ajánlunk a magyar televíziók kínálatából: A Viasat 3 például az utóbbi évek magyar vígjátékterméséből válogat: 13.25: S.O.S. szerelem!; 17.05: Állítsátok meg Terézanyut!; 22.00: Csak szex és más semmi

Éjszakára:


A Pénzcentrum természetesen minden élethelyzethez tud hasznos -és spórolós tanácsokat adni: a Rossmann drogériákban most 539 forintos áron kaphatóak a Durex óvszerek. (Ugyanitt a gyártó több más terméke is kedvezményesen vásárolható meg).

Így tehát komplett Valentin-napot hozhatunk ki, akár már 2827 forintból. A szerelmesek ünnepének igazi üzenetét azonban soha ne felejtsük el: VÁSÁROLNI, VÁSÁROLNI, VÁSÁROLNI!

Címkék: