A szégyentelenül gazdagok álomkarácsonya - galéria

Pénzcentrum2009. december 16. 15:02

Vannak, akik minden fillért félretesznek a család karácsonyára, és vannak, akiknél az ajándékozás nem ismer határokat. A hipergazdagok világában bizony könnyen röpködnek a milliók, az exkluzív meglepetések nem ismernek határokat.

Karácsonyi luxus, extrém kivitelben


Az iPhone 3GS Supreme 22 karátos aranybevonatával és 200 darabos gyémánt-díszítésével közel 600 millió forintba kerül.

 

A 2010 JAGUAR XJL SUPER- CHARGED limitált szériás luxus-sportautó masszázsülései, fűthető kormánykereke és hangvezérlésű légkondicionáló rendszere csak hab a tortán. Ára alig 20 millió forint.

 

Helikopteres utazás az Északi Sarkra, pezsgőzés bolygónk legészakibb pontján...fejenként 6,5 millió forint (ebben már a pezsgő ára is benne foglaltatik).

 

A MISSION ONE elektromos motorkerékpárból eddig mindössze 10 darab készült. Végsebessége a 241 km/órát is eléri, ára 14 millió forint.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

 

A CLIVE CHRISTIAN No.1 parfümöt a világ legdrágábbjaként tartják számon. Egy gyémánttal díszített 30 ml-es üveg ára eléri a 840 ezer forintot.

 

GINZA TANAKA gyémántokkal kirakott platina retikülje minden nő álma. A táskácska platinából készült, és több mint 2 ezer gyémánt díszíti. Ára 310 millió forint.

 

Fotók: thesun.co.uk

Címkék:
elektromos motorkerékpár,