Hihetetlen fotók: elképesztő fazonok a boltokban!

Pénzcentrum2009. szeptember 23. 12:03

Elképesztő fotók láthatóak egy amerikai honlapon. A képeken a Wal-Mart-nak, a világ legnagyobb áruházláncának enyhén szólva is extrém vevői pózolnak.


A Wal-Mart Amerika -és a világ- legnagyobb kiskereskedelmi cége és árbevétele alapján bolygónk legnagyobb vállalata, a maga 2,1 millió dolgozójával.


A Wikipédia adatai szerint ha Wal-Mart egy ország lenne, GDP-je alapján a világ 33-ik legnagyobb gazdasága lehetne Ukrajna és Kolumbia között. Az Egyesült Államokban, Mexikóban és Kanadában a legtöbb alkalmazottat foglalkoztató munkaadó a versenyszférában. Az USA-ban a kiskereskedelmi piac 8,9%-át tudhatja magáénak.


Egy átlag amerikai számára a Wal-Mart jelenti a közértet, így nem csoda, ha 1962-es indulása óta az üzletlánc teljesen a hétköznapok részévé vált.


Egy nemrég indult honlap arra tesz kísérletet, hogy összegyűjtse a legextrémebb Wal-Mart vásárlókat. Találhatunk a fotókon extra hosszú körmű hölgyet, nyakig festékes urat, fekete-fehérbe öltözött, félmeztelen és pizsamás vásárlókat.

Extrém vevők, brutális áruházi dolgozók:Sokkoló videó: mit művelnek az eladók zárás után

 

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)


A legelképesztőbb figurák fordulnak meg a boltokban, akik még a különcökhöz hozzászokott amerikaiak számára is feltűnést keltenek. A teljes galériáért kattints ide!




Fotók: peopleofwalmart.com

Címkék:
amerika gazdasága, walmart, walmart áruház,