Szenzáció! A Google Earth a Loch Ness-i szörnyet is megtalálta! Képek!

Pénzcentrum2009. augusztus 26. 10:32

Atlantisz után újabb rejtélyre derülhet fény a Google Earth műholdas térkép segítségével. Brit lapok olyan fotót közölnek, amelyen sokak szerint a Loch Ness-i szörny látható.

Könnyen lehet, hogy a Föld legnagyobb rejtélyeit számítógépünk segítségével fedezhetjük fel. Mint arról néhány hónapja beszámoltunk, a Google Earth nevű internetes műholdas térkép segítségével egyesek már látni vélték az elsüllyedt világot is:  A Google Earth megtalálta Atlantiszt - képekkel

Ezekről a felvételekről akkor kiderült, hogy valójában egy víz alatti telekommunikációs elosztó-központot mutatnak, most azonban újabb szenzációsnak tűnő fotók láttak napvilágot.

Egy brit internetező ugyanis úgy véli, megtalálta a Loch Ness-i szörnyet. A világ egyik legnagyobb rejtélyét egy biztonsági őr, Jason Cooke oldhatja meg.

A 25 éves Nottingham-i férfi épp a skót tó környékét nézegette a Google Earth segítségével, amikor figyelmes lett a különös foltra. Az érdekes jelenség koordinátái a következők voltak: 57°12'52.13"É, 4°34'14.16"Ny.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Az állítólagos szörny már egy évszázada tartja izgalomban a közvéleményt, Nessit az évszázad egyik legnagyobb rejtélyének is megválasztották: Íme az évszázad rejtélye! Mindenki meglepődött

Adrian Shine, az egyik legismertebb Nessi-kutató érdekesnek nevezte a brit sajtóban megjelent képet. Úgy véli, a fotó további tanulmányozására lesz szükség.


A Google Earth -amivel a kép készült - ingyenes számítógépes program, ami egyfajta virtuális földgömbként használható. A Föld háromdimenziós modelljére mértékhelyes műholdképek, légi felvételek és térinformatikai adatok vannak vetítve, a programban bolygónk minden részéről leolvashatók a földrajzi koordináták, és az adott pont magassága.

Címkék: