Sokk: óriáskígyót rejtett a Lidl-vásárló kosara + képek

Pénzcentrum2009. augusztus 25. 05:40

Épp a Lidlbe készült egy angol háziasszony, amikor furcsa dologra lett figyelmes. Kutyája ugyanis nagyon idegesen viselkedett, és veszélyt jelzett a bevásárlókosár irányában...

Sokkoló eset történt a napokban a 63 éves Lesley Coles-szal. A Somerset-i háziasszony épp a közeli Lidl-áruházba készült, amikor furcsa dologra lett figyelmes. Kutyája ugyanis idegesen szaladgált és ugatott lenvászon bevásárlókosara körül.

A nő odament, hogy megnézze, mi lehet a baj, amikor megfagyott benne a vér: a táskában egy élő kígyót talált. "Teljesen halálra rémültem"- mondta. "Irtózom a csúszómászóktól. Ha a kutyus nem jelzett volna, biztosan elvittem volna magammal a kígyót a Lidlbe".

 


Mrs. Coles azonnal a földre dobta a kosarat, majd ijedten lányát hívta. Ő értesítette a hatóságokat, akik elszállították a hüllőt. A szakemberek szerint a közel egyméteres piton már hónapok óta a háziasszony szekrényében élhetett, és valószínűleg egy csövön keresztül mászhatott be a házba. Azt azonban egyelőre nem tudják, mit kereshetett egy ilyen - alapvetően a dzsungelben élő - állat az angol kertvárosban.

 

Korábbi izgalmas cikkünk: Titokzatos Lidl-levél: egy nyugdíjas drámai küzdelme + képek

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)


Kész szerencse, hogy még időben felfedezték a hüllőt, hiszen ha megnő, akkor -a háziasszony szerint- akár a család kutyájával vagy macskájával is könnyedén végezhetett volna.

 

További érdekes és hasznos hírek címlapunkon! Kattnts!

Címkék: