Gyomorforgató! Mi lehet a jégkrémben: lóhús, ökörnyelv, polip

Orosz Márton2009. július 20. 06:20

Extrém ízű jégkrémek toplistája Egy komolyabb cukrászdában manapság már több tucatnyi fagyit találunk, de a jégkrémpiacon is szédületes a kínálat. A Pénzcentrum most az extrém ízű jeges finomságok közül válogat, és azt is megmondja, hol ne fagylaltozz.

Néhány éve még komoly feltűnést keltettek a különleges jégkrémek és fagylaltok, igaz, ezek elsősorban a különféle versenyeken állták meg helyüket. Spagettis, lecsós, tökös fagyi - jól hangzanak, de kérdés, ki vásárolna ezekből. Ugyanakkor az ilyen extrémnek tűnő finomságok messze elmaradnak az igazán gyomorforgató jégkrémektől -amelyek főleg Japánból származnak. Íme a legextrémebb hűsítők.

20. Kecsketejes jégkrém: a kecske tejéből nem csak kiváló szappan, hanem jeges finomság is készíthető. Rendkívül egészséges.

 

19. Currys-babos jégkrém: az erőteljesebb ízek kedvelőinek ajánljuk

 

18. Selyemtartalmú jégkrém: valódi hernyóselymet tartalmaz. Erre igazán illik a reklámszlogen: "selymes ízű"...

 

17. Kaktuszos jégkrém: a szúrós, sivatagi növény nedve lefagyasztva is frissít.

 

16. Mélytengeri jégkrém: a csemege a legtisztább tengervízzel készült. Íze állítólag olyan, mintha tejet innánk a legnagyobb hullámok közepén.

 

15. Fokhagymás jégkrém: neve találóan "Dracula Prémium".

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

 

14. Csirkeszárnyas jégkrém: íze állítólag a lefagyasztott húslevesre emlékeztet.

 

13. Tulipános jégkrém: köztudott, hogy vannak ehető virágok, a tulipán is közéjük tartozik.

 

12. Salátás jégkrém: a különféle zöldségekkel gazdagított csemegével a gyerekek is megszerethetik az egészséges ételeket.

 

11. Csilis jégkrém: csak az erős ízek kedvelőinek ajánljuk. A jégkrém közepén egy egész erőspaprika található.

Top 10: polipos, tonhalas, ökörnyelves

Címkék: