Tönkrement a külföldi nyaralása? Most kiadhatja magából!

Pénzcentrum2009. június 25. 14:39

A legtöbb magyar úgy várja a nyarat, mint a messiást, egy jól sikerült családi, baráti nyaralás nemcsak segít kipihenni az egész év fáradalmait, de összehozza a társaságot és évekre szóló emlékanyaggal tud szolgálni. De mi van akkor, ha mégsem?

Tisztelt olvasók,

Itt a remek alkalom, hogy megosszák ország-világgal mi történt Önökkel, ami miatt mégsem annyira szívesen nézik végig a külföldi nyaralási képeket. Baleset, karambol, lopáskár, bármi egyéb, amiből az idilli szappanopera hirtelen thrillerbe váltott.

Külön szeretnénk kérni Önöket, hogy meséljék el a biztosító és a biztosítás szerepét a történetben. Volt biztosításuk? Utasbiztosítás vagy bankkártyához kapcsolódó? Tudtak és/vagy akartak segíteni? Ha igen, hogyan? Ki, mennyit fizetett a helyszínen és ki fizetett utólag? Heppiend lett a történet vége, vagy időtlen időkig tartó szenvedés?

Kérjük osszák meg velünk történeteiket, szeretnénk életszagú példákon keresztül bemutatni, mire is kell(ene) odafigyelni, hogy ne menjen tönkre egy várva-várt nyaralás. A történeteket a penzcentrum@penzcentrum.hu e-mail címre várjuk.

Címkék: