Hatalmas üzemet épít Magyarországon a legendás magyar márka

Pénzcentrum2016. augusztus 27. 17:30

Bérgyártás helyett mostatntól önmaga gyártja termékeit a Márka. Amellett, hogy így rugalmasabban tudják kiszolgálni a vásárlói igényeket, a fejlesztéssel a gyártó közelebb kerül ahhoz, hogy távolabbi piacokon is megjelenhessen üdítőitalaival. 

A felsőlajosi ipari parkban talált otthonra a Márka Üdítőgyártó Kft. új üzeme. A helyszín logisztikailag ideális, hiszen mind az M0-s körgyűrű, mind az M5-ös autópálya közel van - értesült a Népszabadság.

Nem kis fejlesztést valósít meg a cég a helszínen: mivel ők lesznek az első betelepülők, ezért a közművesítést egyedül kell megoldaniuk. 

Ez költséges lehet, de a közeli autóutakon kívül a térségnek stabil a vízellátása, valamint olyan forrásokat is fel tudtak használni a projekt elindításához, melyek a jövőben nem biztos, hogy rendelkezésre állnak majd.

A tízezer négyzetméteres építkezést már megkezdték, a kezdeményezés megvalósulásához hozzájárul:

 

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

  • önkormányzati segítséget,
  • vissza nem térítendő pályázati pénz,
  • önerő illetve 
  • hitel, a Növekedés Hitelprogram keretein belül.

 

A beruházás segítségével könnyebb lesz külföldi piacokon is bevezetni a Márka-üdítőket. Saját képviselet kiépítésébe fogtak Romániban, Horvátországban és Szerbiában is.

A hárommilliárdos beruházás egy háromhektáros telken megy végbe, de egy ugyanekkora területre már opciós vételi joggal is rendelkeznek. A beruházás 50 új munkahelyet teremt, és remélhetőleg jövő nyártól el is indul a termelés az új üzemben - írja online kiadásában a Népszabadság.

Loading...

Címkék:
vállalkozás, m0, nhp, export, márka, üzem, m5, terjeszkedés, üdítőital,