Új Széchenyi Terv: hol találod meg a kézikönyvet?

Pénzcentrum2011. február 22. 19:02

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a nagy érdeklődésre való tekintettel az országos könyvtárhálózat közel 400 közkönyvtárában is elérhetővé teszi az információs kiadványt. A Pályázati kézikönyv sok pályázó számára nyújthat hasznos segítséget, egyszerű és közérthető formában összegzi a pályázati lehetőségeket.

Változatlanul óriási az érdeklődés az Új Széchenyi Terv iránt. A többször utánnyomott, már harmadik kiadásban megjelent Pályázati kézikönyvet az országjáró körút egyes állomásain és az információs pontokon is folyamatosan keresik a lehetséges pályázók - tájékoztat a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.

A minisztérium ezért a Könyvtárellátó Kht. közreműködésével az ország nagyobb településeinek könyvtáraiba juttatja el a kiadványt. A 20 megyei és fővárosi könyvtáron túl a kézikönyv hamarosan elérhetővé válik az országos szakkönyvtárak és a felsőoktatási központi könyvtárak mindegyikében, valamint további 316 városi könyvtárban is. A helyben olvasható anyag egyes részeiről a könyvtári szolgáltatások részeként fénymásolatot is készíthetnek az olvasók. A könyvtári hálózatban így mindenki számára hozzáférhetővé válnak a pályázati lehetőségek és az ezekhez kapcsolódó hasznos tudnivalók.

Az érdeklődők továbbra is felvilágosítást kaphatnak a fejlesztéspolitikai rendszert érintő kérdésekben a regionális fejlesztési ügynökségek ügyfélszolgálatain és a kormányablakokban. A Pályázati kézikönyv elolvasható és teljes egészében letölthető az Új Széchenyi Terv honlapjáról. Ugyanitt megtalálható a kiadvánnyal rendelkező könyvtárak tételes listája is.

 

Címkék:
nemzeti fejlesztési ügynökség,