Rangos nemzetközi elismerésben részesült a NET Média Zrt.

Pénzcentrum/MTI2010. november 30. 20:02

A Portfolio.hu és a Pénzcentrum.hu kiadója, a NET Média Zrt. mellett további hét magyar cég is felkerült 2010-ben a Deloitte Fast 500-as listájára, amely az európai, közel-keleti és afrikai térség leggyorsabban növekedő állami vagy magánkézben lévő vállalatait rangsorolja 24 országban.

A Deloitte 2010-es Technology Fast 500 felmérése a leggyorsabban növekedő állami vagy magánkézben lévő technológiai, média, telekommunikációs, egészségügyi iparágban tevékenykedő, vagy az úgynevezett tiszta technológiákkal foglalkozó vállalatait rangsorolja az árbevétel elmúlt öt évi százalékos növekedése alapján.

A listán nyolc magyar cég szerepel, köztük a Portfolio.hu és a Pénzcentrum.hu kiadója, a NET Média Zrt.

A magyar cégek közül a legelőkelőbb helyezést az internetes megoldásokkal és technológiával kapcsolatos tanácsadással foglalkozó, a NetPincér.hu-t létrehozó Viala Kft. érte el. Felkerült a listára a RacioNet Zrt., az Active Vision Kft., az AITIA International Inc., az Arkon Zrt./ingatlan.com, az Informatix Ltd., és a Carnation Zrt. is.

Az idei Fast 500-as lista első helyét a londoni székhelyű Mobile Interactive Group (MIG) foglalta el. A győztes cég integrált mobil és digitális kommunikációval foglalkozik és világszerte elismert "blue-chip" vállalatok számára nyújt szolgáltatásokat - mondta Kovács Domonkos, a Deloitte Zrt. pénzügyi tanácsadás üzletágának igazgatója.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

 

Címkék:
blue chip,