Szerda reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2024. március 13.)

Pénzcentrum2024. március 13. 07:45

Nem szeretnél lemaradni a hírekről, akciókról? Nem tudod követni az időjárásváltozást? Olvass el mindent egy helyen a Pénzcentrumon! Mutatjuk azokat az aktualitásokat, amelyekről érdemes tudni a mai napon. 2024. március 13., szerda.

Névnap

Krisztián, Ajtony

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 399.26 Ft
CHF: 416.32 Ft
GBP: 467.46 Ft
USD: 365.38 Ft

Befektetés, tőzsde

OTP: 17350 Ft
MOL: 2942 Ft
RICHTER: 9650 Ft

Országos középtávú előrejelzés

2024.03.14: Közepesen, a Dunától keletre inkább erősen felhős égkép valószínű, de a Szeged-Eger vonalban akár egész nap borult maradhat a az ég. Ebben a vonalban délutánig néhány zápor előfordulhat, másutt nem valószínű csapadék. Átmenetileg megélénkül az északnyugati szél. A minimum-hőmérséklet döntően 2 és 7, a csúcsérték 11 és 16 fok között alakul.

2024.03.15: Közepesen vagy erősen felhős idő valószínű, inkább csak néhány órás napsütés lehet. Csapadék többnyire nem valószínű, de reggel, délelőtt az északkeleti, keleti határ közelében gyenge eső még előfordulhat, illetve estétől északnyugaton eredhet el az eső. A délkeleti szél átmenetileg megélénkülhet. Hajnalban általában 1 és 8 fok között alakul a hőmérséklet. A kora délutáni órákban 13, 18 fokot mérhetünk.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés

A levegőminőség kiválóan alakul. (2024.03.13. szerda éjfélig)

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Mivel a felettünk lévő ciklon lassan kelet felé távolodik, így fokozatosan gyengülő és megszűnő hideg fronthatásra kell számítani. Legáltalánosabb panaszként még fejfájás, migrén jelentkezhet. (2024.03.13)

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap,