Péntek reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2023. február 3.)

Pénzcentrum2023. február 3. 07:45

Pénteken sem áll meg az élet attól, hogy közeleg a hétvége: a Pénzcentrum segít naprakésznek maradnod. Összegyűjtöttük a legfontosabb híreket, de az aktuális árfolyamokért, időjárásjelentésért, akciókért sem kell külön kattintanod, olvass el mindent egy helyen! 2023. február 3., péntek.

Névnap

Balázs

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 385.87 Ft
CHF: 387.42 Ft
GBP: 432.73 Ft
USD: 354.21 Ft

Befektetés, tőzsde

OTP: 10770 Ft
MOL: 2750 Ft
RICHTER: 8160 Ft

Országos középtávú előrejelzés

2023.02.04: Napközben északnyugat felől fokozatosan felszakadozik, csökken a felhőzet, felhőátvonulásokra számíthatunk általában többórás napsütéssel. Szünetekkel, de délelőttig még többfelé várható csapadék: eső, havas eső, északkeleten hó is, majd másutt is egyre inkább havazás váltja az esőt. A nap második felében már csak helyenként lehet hózápor, néhol havas eső zápor. Az északi, északnyugati szelet erős, nagy területen viharos lökések kísérik. Hajnalban -3 és +4, kora délután -1 és +6 fok között alakul a hőmérséklet, északkeleten lesz a hidegebb, délnyugaton az enyhébb idő.

2023.02.05: Hazánk nagy részén gyengén vagy közepesen felhős lesz az ég, nyugaton lehetnek időnként erősebben felhős területek. Számottevő csapadék nem valószínű, inkább csak a nyugati határ közelében fordulhat elő helyenként kisebb havazás, hózápor, illetve a Duna-Tisza közén alakul ki egy-egy hózápor. Az északi szél élénk, néhol erős lesz, majd estére mérséklődik a légmozgás. A hőmérséklet hajnalban általában -1 és -8 fok között alakul, de a szélvédett fagyzugokban hidegebb is lehet. Kora délután többnyire -3 és +3 fok közötti értéket mérhetünk.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés Változékony marad az idő, így változatlanul kiválóan alakul a levegőminőség. (2023.02.03. péntek éjfélig)

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Pénteken előbb meleg-, majd este hidegfront éri el térségünket, emiatt mind a hideg- mind pedig a melegfrontra érzékenyek szervezetét megterheli az időjárás. Ezért sokaknál tapasztalható fejfájás, koncentrációs-zavar, vérnyomás-ingadozás. (2023.02.03)

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap,