Szerda reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2023. február 1.)

Pénzcentrum2023. február 1. 07:45

Nem szeretnél lemaradni a hírekről, akciókról? Nem tudod követni az időjárásváltozást? Olvass el mindent egy helyen a Pénzcentrumon! Mutatjuk azokat az aktualitásokat, amelyekről érdemes tudni a mai napon. 2023. február 1., szerda.

Névnap

Ignác

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 390.91 Ft
CHF: 392.54 Ft
GBP: 442.99 Ft
USD: 359.53 Ft

Befektetés, tőzsde

OTP: 10825 Ft
MOL: 2682 Ft
RICHTER: 8110 Ft

Országos középtávú előrejelzés

2023.02.02: A zártabb, vastagabb felhőzet délután dél felé levonul hazánkról, mögötte felhőátvonulásokra számíthatunk az ország északkeleti felén több, délnyugat felé haladva kevesebb napsütéssel. Összességében több helyen lehet eső, zápor, havas eső, hózápor egyaránt. Az északnyugati, nyugati szél sokfelé megerősödik, helyenként viharossá fokozódik. A minimum-hőmérséklet általában -3, +4 fok között alakul, a délnyugati és északkeleti megyék szélvédett részein lesz a hidegebb. A csúcsérték 4 és 10 fok között valószínű.

2023.02.03: Nyugat felől beborul az ég, de előtte a keleti országrészben még legalább néhány órára kisüthet a nap. Nyugat felől csapadékzóna érkezik, ami havas esővel, havazással kezdhet, de napközben egyre inkább az eső válhat jellemzővé. Az északnyugati szelet több helyen élénk, helyenként erős lökések kísérhetik. Reggelre általában -3 és +1 közé hűl le a levegő, az északi szélárnyékos fagyzugos helyeken ennél hidegebb is lehet. Kora délután 1, 6 fokot mérhetnek.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés A szeles idő hatására kedvezően alakul a légszennyező anyagok koncentrációja. (2023.02.01. szerda éjfélig)

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Érdemi fronthatással nem kell számolni. (2023.02.01)

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap,