Szerda reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2022. november 23.)

Pénzcentrum2022. november 23. 07:45

Nem szeretnél lemaradni a hírekről, akciókról? Nem tudod követni az időjárásváltozást? Olvass el mindent egy helyen a Pénzcentrumon! Mutatjuk azokat az aktualitásokat, amelyekről érdemes tudni a mai napon. 2022. november 23., szerda.

Névnap

Kelemen, Klementina

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 405.86 Ft
CHF: 413.41 Ft
GBP: 467.17 Ft
USD: 393.01 Ft

Befektetés, tőzsde

OTP: 10840 Ft
MOL: 2770 Ft
RICHTER: 7985 Ft

Országos középtávú előrejelzés

2022.11.24: Napközben az ország délnyugati felén szakadozik, vékonyodik a felhőzet, az északkeleti tájakon azonban borult marad az ég. Az északkeleti megyékben és északnyugaton még több helyen lehet kisebb eső, zápor, másutt kicsi a csapadék esélye. Az északi hegyekben havas eső, hó is eshet. Estétől köd és rétegfelhőzet képződhet. Az északnyugati szél a középső tájakon megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 4 és 10 fok között várható.

2022.11.25: Északkeleti tájaink kivételével napközben érdemben csökken a felhőzet, nagy területen több órára kisüt a nap. Északkeleten szitálás előfordulhat, egyébként nem valószínű csapadék. Estétől délnyugat felől fátyolfelhőzet húzódik fölénk. Mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet általában 6 és 12 fok között, északkeleten 4, 5 fok körül valószínű.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés A változékony, gyakran csapadékos időjárás kedvezően befolyásolja a levegőminőséget, általában alacsonyak alakulhatnak a légszennyező anyagok koncentrációja. (2022.11.23. szerda éjfélig)

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Térségünk fölött található hullámzó frontálzóna miatt mind a hideg- mind pedig a melegfrontra érzékenyek szervezetét megterheli az időjárás. Sokaknál tapasztalható fejfájás, koncentrációs-zavar, vérnyomás-ingadozás. A közlekedésben résztvevők részéről fokozott óvatosság szükséges, ugyanis a megnövekedő reakcióidő közvetett módon hozzájárulhat a balesetek kialakulásához. (2022.11.23)

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap,