Szerda reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2022. június 1.)

Pénzcentrum2022. június 1. 07:45

Nem szeretnél lemaradni a hírekről, akciókról? Nem tudod követni az időjárásváltozást? Olvass el mindent egy helyen a Pénzcentrumon! Mutatjuk azokat az aktualitásokat, amelyekről érdemes tudni a mai napon. 2022. június 1., szerda.

Névnap

Tünde

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 397.91 Ft
CHF: 386.43 Ft
GBP: 467.52 Ft
USD: 371.56 Ft

Befektetés, tőzsde

OTP: 8818 Ft
MOL: 2658 Ft
RICHTER: 7235 Ft

Országos középtávú előrejelzés

2022.06.02: Alapvetően több órára kisüt a nap a fátyolfelhők mellett, de erőteljes lesz a gomolyfelhő-képződés is. Szórványosan - a Dunántúlon nagyobb számban - várható zápor, zivatar, a délnyugati megyékben egy-egy heves zivatar sem kizárt. A déli, majd északnyugati szél helyenként megélénkülhet, zivatarban megerősödhet. Hajnalban általában 11, 16 fok közű hűl le a levegő, de a hidegre érzékeny helyeken ennél néhány fokkal hidegebb is lehet. A délutáni órákban 25, 31 fokot mérhetünk.

2022.06.03: Nyugat felől megvastagszik a fátyolfelhőzet, és gomolyfelhők is képződnek, de emellett sok napsütés várható. Helyenként előfordulhat zápor, zivatar. Az általában északi, északkeleti szél többfelé megélénkülhet. A hajnali 11, 17 fokról 27 és 32 fok közé melegszik fel a levegő.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés A levegőminőség várhatóan továbbra is kedvezően alakul. (2022.06.01. szerda éjfélig)

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Térségünk felett hullámzó frontálzóna helyezkedik el, ezért mind a hideg-, mind pedig a melegfrontra érzékenyek szervezetét megterheli az időjárás. Sokaknál tapasztalható fejfájás, koncentrációs-zavar, vérnyomás-ingadozás. (2022.05.31)

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap,