Péntek reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2022. május 27.)

Pénzcentrum2022. május 27. 07:45

Pénteken sem áll meg az élet attól, hogy közeleg a hétvége: a Pénzcentrum segít naprakésznek maradnod. Összegyűjtöttük a legfontosabb híreket, de az aktuális árfolyamokért, időjárásjelentésért, akciókért sem kell külön kattintanod, olvass el mindent egy helyen! 2022. május 27., péntek.

Névnap

Hella

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 391.86 Ft
CHF: 380.44 Ft
GBP: 460.84 Ft
USD: 364.36 Ft

Befektetés, tőzsde

OTP: 9010 Ft
MOL: 2504 Ft
RICHTER: 7340 Ft

Országos középtávú előrejelzés

2022.05.28: Nagyrészt közepesen vagy erősen felhős időre számíthatunk, az északi megyékben lehet szakadozottabb a felhőzet. Több helyen előfordul eső, zápor, a déli határvidéken egy-egy zivatar. Az északi, északkeleti megyékben csak néhol valószínű csapadék. Az északi, északnyugati szelet sokfelé élénk, helyenként erős lökések kísérik. Hajnalban 8 és 17, délután 17 és 25 fok közötti értékeket mérhetünk, a tartósabban csapadékos részeken várható a hűvösebb idő.

2022.05.29: Nagyrészt közepesen vagy erősen felhős időre lehet számítani, estétől csökkenhet határozottabban a felhőzet északnyugat felől. Több helyen előfordulhat eső, zápor. Az északi szelet sokfelé élénk, helyenként erős lökések kísérik. A hajnali 4, 13 fokról délutánra 14 és 23 fok közé emelkedik a hőmérséklet, a tartósabban csapadékos részeken lesz a hűvösebb idő.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés A levegőminőség általában kedvezően alakul. Ugyanakkor délután az ózon koncentrációja helyenként az egészségügyi határérték közelébe emelkedhet. (2022.05.27. péntek éjfélig)

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Fronthatás nincs. (2022.05.26)

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap,