Szerda reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2022. január 12.)

Pénzcentrum2022. január 12. 07:45

Nem szeretnél lemaradni a hírekről, akciókról? Nem tudod követni az időjárásváltozást? Olvass el mindent egy helyen a Pénzcentrumon! Mutatjuk azokat az aktualitásokat, amelyekről érdemes tudni a mai napon. 2022. január 12., szerda.

Névnap

Ernő

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 357 Ft
CHF: 339.91 Ft
GBP: 428.23 Ft
USD: 313.97 Ft

Befektetés, tőzsde

OTP: 18090 Ft
MOL: 2648 Ft
RICHTER: 8910 Ft

Országos középtávú előrejelzés

2022.01.13: Szakadozott frontális felhőzet vonul át felettünk, de emellett az ország nagyobb részén többórás napsütésre számíthatunk. Hajnalra helyenként zúzmarás köd képződhet. Számottevő csapadék nem valószínű. A nyugati, északnyugati, a Tiszántúlon a déli, délnyugati szél helyenként megélénkül. A minimum-hőmérséklet általában -4 és -13 fok között alakul, de a hóval borított tájakon jóval hidegebb lesz, néhol -20 fok köré is lehűlhet a levegő. A csúcsérték általában 1 és 6 fok között alakulnak, de a hófödte keleten, északkeleten 0, -5 fok valószínű.

2022.01.14: Általában többórás napsütésre számíthatunk, azonban az északkeleti, keleti tájakon az éjszaka képződő zúzmarás köd, illetve rétegfelhőzet egy része napközben is tartósan megmaradhat. Számottevő csapadék nem valószínű. Estétől északkelet, észak felől felhősödés várható, és gyenge vegyes csapadék is előfordulhat. Az északnyugati, nyugati szelet nagyobb területen kísérhetik élénk vagy erős lökések. Hajnalban általában 0 és -6 fok között alakul a hőmérséklet, de a havas, illetve a szélcsendes, fagyzugos részeken több fokkal hidegebb lehet. Kora délután többnyire 4, 10, a szélvédett, hófödte tájakon azonban 0, -3 fokot olvashatunk le a hőmérőkről.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés

A nyugodt időjárás hatására romló tendencia várható a levegőminőségben, este a PM10 koncentrációja meghaladhatja az egészségügyi határértéket is. (2022.01.12. szerda éjfélig)

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Frontátvonulás nem nehezíti a mindennapjainkat, de a magasban hidegebb levegő áramlik a Kárpát-medence fölé. Panaszként fejfájás, migrén, nehézkes gondolkodás, vérnyomás csökkenés jelentkezhet. (2022.01.12)

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap,