Szerda reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2021. december 8.)

Pénzcentrum2021. december 8. 07:45

Nem szeretnél lemaradni a hírekről, akciókról? Nem tudod követni az időjárásváltozást? Olvass el mindent egy helyen a Pénzcentrumon! Mutatjuk azokat az aktualitásokat, amelyekről érdemes tudni a mai napon. 2021. december 8., szerda.

Névnap

Mária

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 366.92 Ft
CHF: 351.76 Ft
GBP: 430.72 Ft
USD: 324.96 Ft

Befektetés, tőzsde

OTP: 17580 Ft
MOL: 2456 Ft
RICHTER: 8490 Ft

Országos középtávú előrejelzés

2021.12.09: Fokozatosan megnövekszik a felhőzet, így napközben már erősen felhős vagy borult lesz az ég, a nap második felétől a Nyugat-Dunántúlon már vékonyodhat a felhőtakaró. Nyugatról egy csapadékzóna érkezik, amiből hajnalban ónos eső is előfordulhat. Napközben az Észak-Dunántúlon, az északi megyékben, a hegyvidéki tájakon havazásra, kissé délebbre vegyes halmazállapotú csapadékra, míg délen, délkelen jellemzően esőre számíthatunk. Délutántól egyre inkább terebélyesedik a vegyes halmazállapotú zóna. A szél éjszaka egyre inkább északira fordul megélénkül, néhol meg is erősödik, majd napközben mérséklődik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -7 és +1 fok között alakul, de a gyengén felhős, szélvédett, részeken ennél hidegebb is lehet. A maximum-hőmérséklet 1 és 7 fok között várható.

2021.12.10: A reggeli pára, ködfoltok megszűnését követően a Dunántúlon gyengén felhős, napos időre számíthatunk, míg keletebbre erősen felhős vagy borult lesz az ég. A Tiszántúlon szórványos jelleggel lehet vegyes halmazállapotú csapadék. A délnyugati szél néhol megélénkül. Hajnalban általában -5 és +2, míg napközben 1 és 6 fok között alakul a hőmérséklet.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés

Alapvetően kedvező lesz a levegőminőség. Az esti órákban a PM10 pillanatnyi értékei a (még) nyugodt időjárás miatt megemelkedhetnek, de a napi átlagkoncentráció várhatóan az egészségügyi határérték alatt marad. (2021.12.08. szerda éjfélig)

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Érdemi fronthatás nem veszi igénybe szervezetünket. (2021.12.08)

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap,