Szerda reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2021. június 16.)

Pénzcentrum2021. június 16. 07:45

Nem szeretnél lemaradni a hírekről, akciókról? Nem tudod követni az időjárásváltozást? Olvass el mindent egy helyen a Pénzcentrumon! Mutatjuk azokat az aktualitásokat, amelyekről érdemes tudni a mai napon. 2021. június 16., szerda.

Névnap

Jusztin

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 351.22 Ft
CHF: 322.24 Ft
GBP: 407.99 Ft
USD: 289.55 Ft

Befektetés, tőzsde

OTP: 16800 Ft
MOL: 2444 Ft
RICHTER: 8290 Ft

Országos középtávú előrejelzés

2021.06.17: Nagyrészt derült, napos időre, kevés fátyol-, illetve gomolyfelhőre számíthatunk, csapadék nélkül. Az északkeleti, keleti szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10, 18, a legmagasabb nappali hőmérséklet 29, 33 fok között valószínű.

2021.06.18: Napos idő várható fátyol-, illetve gomolyfelhőkkel, csapadék sehol sem valószínű. A keleties szél inkább csak a Kisalföldön élénkülhet meg. A hajnali 11, 19 fokról 31, 35 fokig melegszik fel a levegő.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés

A délutáni, kora esti órákban az oxidatív szennyezők, főképp az ózon mennyisége átmenetileg megközelítheti az egészségügyi határértéket. (2021.06.16. szerda estig)

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Habár fronthatással nem kell számolni, a légkör magasabb szintjein zajló több fokos melegedés miatt az időjárás-változásokra különösen érzékenyen reagálóknál melegfronti hatások tapasztalhatók. Többek között fejfájás, teljesítőképesség-csökkenés, vérnyomásváltozás tapasztalható, de akár ingerlékenyebbekké is válhatnak. (2021.06.15)

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap,