Péntek reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2021. április 30.)

Pénzcentrum2021. április 30. 07:45

Pénteken sem áll meg az élet attól, hogy közeleg a hétvége: a Pénzcentrum segít naprakésznek maradnod. Összegyűjtöttük a legfontosabb híreket, de az aktuális árfolyamokért, időjárásjelentésért, akciókért sem kell külön kattintanod, olvass el mindent egy helyen! 2021. április 30., péntek.

Névnap

Katalin, Kitti

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 360.23 Ft
CHF: 327.06 Ft
GBP: 414.43 Ft
USD: 297.32 Ft

Befektetés, tőzsde

BUX index: 0 Ft
OTP: 13510 Ft
MOL: 2112 Ft
RICHTER: 8725 Ft

Országos középtávú előrejelzés

Április 30. péntek: Az erőteljes gomolyfelhő-képződés mellett néhány órára kisüt a nap. Az északkeleti országrészben többfelé, másutt csak helyenként alakulhat ki zápor, zivatar, utóbbira napközben az Észak-Dunántúlon a legkisebb az esély. A többfelé élénk, néhol erős délnyugati szél a Dunántúlon átmenetileg északnyugatira fordul. Zivatarok környezetében viharos lökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 25 fok között alakul. Késő estére 10 és 15 fok közé hűl le a levegő.

Május 1. szombat: A többször erősen megnövekvő felhőzet mellett napos időszakok is lesznek. Több helyen számítani lehet záporra, zivatarra. A déli, délkeleti szelet sok helyütt élénk lökések kísérik. Zivatarban a szél viharossá is fokozódhat. Délutánra 19, 28 fokig emelkedhet a hőmérséklet, a déli megyékben mérhetünk 25 fok fölötti maximumokat, az északkeleti határ közelében lesz a hűvösebb idő.

Május 2. vasárnap: Erőteljes gomolyfelhő-képződés, majd felhőátvonulások várhatók, általában több órás napsütéssel. Több helyen előfordul zápor, zivatar. A délnyugati, majd északnyugati szelet erős, sokfelé viharos lökések kísérik, de zivatar környezetében is viharossá fokozódhat a szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9, 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 27 fok között valószínű, a Fertő térségében mérhetik az alacsonyabb értékeket, és délután északnyugat felől gyors, jelentős lehűlésre számíthatunk.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Közlekedésmeteorológiai tájékoztató

Éjszaka főként az ország északkeleti felén, napközben a záporok, zivatarok miatt többfelé találkozhatunk csúszós útszakaszokkal. Az erős, zivatarok környezetében viharos szél iránytartási problémákat okozhat. (2021.04.29)

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Időjárási front ugyan nincs felettünk, de a magasban zajló melegedés a melegfrontra különösen érzékenyek szervezetét megterhelheti. (2021.04.30.)

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap,