Szerda reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2021. március 10.)

Pénzcentrum2021. március 10. 07:45

Nem szeretnél lemaradni a hírekről, akciókról? Nem tudod követni az időjárásváltozást? Olvass el mindent egy helyen a Pénzcentrumon! Mutatjuk azokat az aktualitásokat, amelyekről érdemes tudni a mai napon. 2021. március 10., szerda.

Névnap

Ildikó

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 366.85 Ft
USD: 309.01 Ft
CHF: 332.16 Ft
GBP: 428.05 Ft

Befektetés, tőzsde

BUX Index: 43312.66
OTP: 13270 Ft
MOL: 2230 Ft
RICHTER: 8305 Ft

Országos középtávú előrejelzés

Március 10. szerda: Általában közepesen vagy erősen felhős lesz az ég, majd délután északnyugat felől határozottan csökken a felhőzet, estére, késő estére a legtöbb helyen kiderül az ég. Számottevő csapadék nem várható, legfeljebb a nyugati határ közelében fordulhat elő itt-ott pár csepp eső. Az északias szél helyenként megélénkül. A csúcshőmérséklet 4 és 9 fok között valószínű. Késő estére általában +1 és -5 fok közé csökken a hőmérséklet.

Március 11. csütörtök: Reggeltől nyugat felől gyorsan megnövekszik a felhőzet, néhány óra napsütés délelőtt a Tiszántúlon lehet. A délutáni óráktól az északi megyékben van esély jelentéktelen csapadék kialakulására. A déli, délnyugati szelet sokfelé élénk, az Észak- és Nyugat-Dunántúlon helyenként erős széllökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet északkeleten 3, délnyugaton 11 fok közelében várható.

Március 12. péntek: Az ország délnyugati harmadán borult időre van kilátás. Reggelig máshol is sok lesz a felhő, majd az ország északkeleti kétharmadán, felén átmenetileg felszakadozik, csökken a felhőzet, aztán délnyugat felől újabb felhősödés kezdődik. Reggelig több helyen alakulhat ki kisebb eső, az északkeleti határnál havas eső, hó is lehet, majd átmeneti szünet után délutántól a Dél-Dunántúlon egyre többfelé ered el az eső. A nyugatias szél megélénkül, az ország északi felén megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 14 fok között várható.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Közlekedésmeteorológiai tájékoztató

Kedvezőek lesznek a közlekedés meteorológiai feltételei. A nyugati megyékben fordulhat elő mindössze jelentéktelen csapadék.

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Hideg fronthatás várható, így az erre különösen érzékenyeknél fejfájás, erősödő migrén jelentkezhet.

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap, dax, éjszakai munka, hó előrejelzés, karrier lidl,