Kedd reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2020. szeptember 22.)

Pénzcentrum2020. szeptember 22. 07:45

Nem akarsz lemaradni a közelmúlt fontos híreiről, az aktuális akciókról, árfolyamokról? Nem tudod, hogy ma a napszemüveged vagy a kesztyűd dobd be a táskádba? Mutatjuk, mire érdemes számítani a mai napon, 2020. szeptember 22.

Névnap

Móric

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 362.41 Ft
USD: 307.82 Ft
CHF: 336.70 Ft
GBP: 394.68 Ft

Befektetés, tőzsde

BUX Index: 32223.20
OTP: 9290 Ft
MOL: 1599 Ft
RICHTER: 6475 Ft

Országos középtávú előrejelzés

Szeptember 22. kedd: Általában napos idő várható, kevés felhővel, majd késő délutántól a délnyugati megyékben gomolyfelhők képződnek, és arrafelé néhol zápor, esetleg zivatar is kialakulhat. A délkeleti, déli szél időnként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 29 fok között valószínű. Késő estére 11 és 18 fok közé csökken a hőmérséklet.

Szeptember 23. szerda: A fátyol- és gomolyfelhők mellett többórás napsütés várható, az északkeleti megyék kivételével szórványosan alakulhat ki zápor, zivatar. Sokfelé megélénkül, helyenként megerősödik a déli szél. Zivatar térségében viharos lökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 29 fok között valószínű.

Szeptember 24. csütörtök: A fátyol- és gomolyfelhők mellett többórás napsütés várható, a Dunántúlon néhol, a Dunától keletre szórványosan alakulhat ki zápor, néhol zivatar. Sokfelé megélénkül a déli, délnyugati szél. Zivatar térségében viharos lökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9 és 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 28 fok között alakul.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Közlekedésmeteorológiai tájékoztató

Alapvetően kedvezőek lesznek a közlekedés meteorológia feltételei, de hajnalban délnyugaton és az Ipoly-völgyében páralecsapódás miatt csúszósak lehetnek az utak.

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Fronthatás továbbra sem terheli szervezetünket.

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, törésteszt, bux, névnap, dax, mlm munka,