Szerda reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2020. augusztus 26.)

Pénzcentrum2020. augusztus 26. 07:45

Nem szeretnél lemaradni a hírekről, akciókról? Nem tudod követni az időjárásváltozást? Olvass el mindent egy helyen a Pénzcentrumon! Mutatjuk azokat az aktualitásokat, amelyekről érdemes tudni a mai napon. 2020. augusztus 26., szerda.

Névnap

Izsó

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 353.27 Ft
USD: 299.04 Ft
CHF: 328.87 Ft
GBP: 392.76 Ft

Befektetés, tőzsde

BUX Index: 35593.67
OTP: 10510 Ft
MOL: 1713 Ft
RICHTER: 7220 Ft

Országos középtávú előrejelzés

Augusztus 26. szerda: Délelőtt felhők zavarhatják, illetve szűrhetik a napsütést, délutánra viszont ezek jórészt távoznak. Estefelé az északkeleti határszélen valamint az Alpokalján a gomolyfelhőkből már kialakulhat egy-egy zápor, esetleg zivatar. A délnyugati szelet többfelé élénk, az Észak-Alföldön erős lökések kísérhetik. Este a Dunántúlon viszont északnyugatira fordul a légáramlás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 28 és 32 fok között valószínű. Késő estére 17 és 22 fok közé hűl le a levegő.

Augusztus 27. csütörtök: Nagyrészt napos időre számíthatunk gomoly- és fátyolfelhőkkel. Csapadék nem várható. Északon több helyen megerősödik az északnyugati, nyugati szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 25, 29 fok között alakul.

Augusztus 28. péntek: Napos időre számíthatunk fátyol- és gomolyfelhőkkel. Csapadék estig nem valószínű. Sokfelé megélénkül, északnyugaton meg is erősödhet a délkeleti, déli szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8, 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 26, 30 fok között várható.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Közlekedésmeteorológiai tájékoztató

Kedvezőek lesznek a közlekedés időjárási feltételei.

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Mind a hideg- mind pedig a melegfrontra érzékenyeket megterheli az időjárás.

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, bróker, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap, dax,