Szerda reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2020. március 18.)

Pénzcentrum2020. március 18. 07:45

Nem szeretnél lemaradni a hírekről, akciókról? Nem tudod követni az időjárásváltozást? Olvass el mindent egy helyen a Pénzcentrumon! Mutatjuk azokat az aktualitásokat, amelyekről érdemes tudni a mai napon. 2020. március 18., szerda.

Névnap

Sándor, Ede

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 347.35 Ft
USD: 315.30 Ft
CHF: 328.84 Ft
GBP: 381.49 Ft

Befektetés, tőzsde

BUX Index: 31525.60
OTP: 9815 Ft
MOL: 1690 Ft
RICHTER: 5635 Ft

Országos középtávú előrejelzés

Március 18. szerda: A fátyol-, illetve gomolyfelhők mellett többórás napsütés várható, legfeljebb egy-egy futó zápor fordulhat elő. Gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 19 fok között valószínű. Késő estére általában 2 és 10 fok közé hűl le a levegő.

Március 19. csütörtök: A kis területet érintő ködfoltok gyorsan feloszlanak, és a gomolyfelhő-képződés mellett sok napsütésre számíthatunk. Csapadék nem lesz. A légmozgás mérsékelt marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet 16 és 20 fok között alakul.

Március 20. péntek: Gomolyfelhő-képződés mellett több-kevesebb napsütés várható, majd délután északon határozott felhőzet-növekedés kezdődik, és délutántól északkeleten, északon néhol záporeső is előfordulhat. A légmozgás mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 1 és 7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20 fok között várható.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Közlekedésmeteorológiai tájékoztató

Kedvezőek lesznek a közlekedés meteorológiai feltételei.

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Fronthatás nem veszi igénybe szervezetünket.

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, autópiac, névnap, dax,