A családokat is várja a Sziget

Pénzcentrum2013. augusztus 2. 17:32

A kisgyermekes családok, valamint a mozgáskorlátozottak fogadására alkalmas kemping is várja a látogatókat az idei Sziget Fesztiválon.

Az augusztus 5-től 12-ig tartó rendezvényen a családi kemping mellett a Sziget egy másik területén Ability kemping, továbbá Karaván kemping, VIP kemping és a Sziget Home is várja a látogatókat - áll a szervezők MTI-hez eljuttatott közleményében.

A gyerekkel érkezők számára mintegy ötven-hatvan család fogadására alkalmas, elkülönített kempingben több nyelven beszélő animátorok állnak szolgálatban napi 24 órában. A 10 év alatti csemetéket játszóház várja, a"szundi motelben" pedig délutáni és esti pihenésre vonulhatnak vissza a legkisebbek. A kempingben pelenkázó, valamint folyamatosan takarított tusolók és vécék is megtalálhatóak.

Új szolgáltatás az idén a Sziget Home, ahol faházakat, vagy lakókocsikat bérelhetnek a látogatók. A Hello Wood dizájnerei által tervezett faházak egyenként négy személy számára nyújtanak szálláslehetőséget, míg a lakókocsikban hárman lakhatnak.

A Karaván kempingben a lakókocsival érkezők vásárolhatnak maguknak helyet. Továbbra is lesz VIP kemping, az őrzött területen csomag-, és értékmegőrző, wifi, büfé, fedett társalgó található, állandó őrzéssel, takarítással. A VIP kemping a Szigeten lévő strand-medence szomszédságában épül fel, amelyet csak a kemping lakói használhatnak.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A mozgáskorlátozott fesztivál-látogatók számára az Ability Park - azaz a fogyatékkal élő emberek élethelyzeteit bemutató interaktív élménypark - közelében akadálymentesített kempinget állítanak fel speciális zuhanyzókkal és vécékkel.

A Sziget az idén csatlakozott az Egyesült Királyságból indult nemzetközi Love Your Tent mozgalomhoz, amelynek célja a sátrak gyűjtése és újrahasznosítása.

Címkék:
fesztivál, sziget,