Hamis Balaton Sound-jegyekre figyelmeztetnek a szervezők

Pénzcentrum2012. július 12. 11:03

Hamis jegyek veszélyére figyelmeztetnek a Heineken Balaton Sound szervezői.

A rendezvény hivatalos honlapján és Facebook-oldalán megjelent közlemény arra figyelmezteti a fesztivál látogatóit, hogy a kellő körültekintéssel, csak a hivatalos jegyirodákban, jegyértékesítő pontokon, illetve partnereiktől vásárolják meg belépőiteket a zamárdiban megrendezésre kerülő fesztiválra.

Az elmúlt pár napban több olyan webes apróhirdetés, internetes oldal, webreklám, valamint terjesztő jelent meg, akik a rendezvény iránti hihetetlen érdeklődést és a látogatók jóhiszeműségét kihasználva, a szervezőiroda tudta kívül hamis belépőket árusítva próbálják meg becsapni azokat, akik ott szeretnének lenni az idei rendezvényen. Hamis jeggyel azonban senki sem léphet a fesztivál területére - írják a szervezők.

Viharszünet a nulladik napon

Vihar szakította félbe Ákos koncertjét a Heineken Balaton Soundon, a fesztivál nulladik napján. A csalódott rajongókat a Sziget nulladik napján kárpótolják.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Egy erős széllel érkező heves esőzés szakította félbe Ákos legfrissebb, szintipop produkciójának bemutatóját a Heineken Balaton Soundon, július 11-én, a Sound nulladik napján. A kétórásra tervezett koncert körülbelül a huszadik percében szakadt félbe az áldatlan időjárás miatt. A szervezők - kárpótolandó a csalódott rajongókat - Ákos augusztus 7-i szigetes koncertjére biztosítanak belépést azoknak, akik a félbeszakadt soundos koncert napján fél 10 előtt érkeztek a koncertre és a Heineken Balaton Sound ideje alatt a helyszínen vagy július 20-ig Budapesten, a Nyugati téri jegyárusító helyen bemutatják a soundos Ákos koncertre érvényes látogatói karszalagjukat.

Címkék: