Cirkusz a Tesco-parkolóban + videó

Pénzcentrum2011. március 2. 16:50

Szegedre a tavasz bohócokkal, vadállatokkal és akrobatákkal együtt érkezik, hiszen a világhírű Eötvös család cirkusza látogat el a csongrádi metropoliszba, március 11-én. Vadnyugati show, látogatás Avatar földjén, világhírű elefántok - csak néhány különlegesség a vándorcirkusz műsorából.

Műsoraik között a hagyományt új, modern számokkal (E)ötvözték, hiszen az akrobata, vadállat és bohócmutatványok között egy vadnyugati lovas show is helyett kapott, sőt a közönség látogatást tehet Avatar földjére, miközben a 2011 Monte Carlo-i cirkuszfesztivál Arany Bohóc-díjas elefántjainak fantasztikus produkcióját is megcsodálhatják.

           A klasszikus szám minden bizonnyal nem marad el (amatőr felvétel)

A cirkusz március 11-én tartja első előadását Szegeden a rókusi Tesco parkolójában. A közönséget fűtött nézőtér fogadja.

Előadások:
Március 11. pénteken 18 óra
Március 12. szombaton 15 és 18 óra
Március 13. vasárnap 11 és 15 óra
Március 14. hétfő 15 és 18 óra
Március 15. kedd 15 és 18 óra

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Forrás: szegedma.hu


Címkék:
vadállat,