Forma-1: Mi lesz velünk az utolsó futam után?

Pénzcentrum2010. október 12. 18:02

A technikai hírek, információk és elemzések iránt komolyan érdeklődő Forma-1-es rajongók részére egy globális portált hoz létre a Lenovo, amely a Vodafone McLaren Mercedes F1 Team személyi számítógép-szállítója.

A Lenovo és az Intel bejelentette a Tech1Today elnevezésű kezdeményezés és új internetes oldal elindítását, amely lehetővé teszi, hogy a rajongók a színfalak mögül is többet megismerhessenek a Forma-1-es csapatot is segítő technológiákból.

A cég a száguldó cirkusz hivatalos beszállítójaként különleges helyzetben van, hiszen csapattámogató és műszaki szempontból is bemutathatja a technológiai érdekességeket. Mivel a Forma-1 csapat a 2010-es versenyidény téli időszakához érkezett, a Tech1Today oldal lehet a technológiai háttér-információkról szóló tartalmak egyik fő forrása.

A magyarul is elérhető rajongói oldal az autóversenyzés és a technológia szerelmeseinek szól, célközönségébe tartozik mindenki, az egyszerű sportkedvelőktől egészen a fanatikus rajongókig. A honlap tartalmát jól képzett és ismert bloggerek elit csoportja szolgáltatja majd. A csoport jelenleg 15 bloggerből áll Ausztráliából, Brazíliából, Malajziából, Hollandiából, Spanyolországból, Nagy-Britanniából, az Egyesült Államokból, valamint többen jönnek még Kínából, Indiából, Oroszországból, Svédországból és Venezuelából. Különleges tartalommal, színfalak mögüli elemzéssel és egyedi szerkesztői betekintéssel igyekeznek majd friss és új perspektívát nyújtani a sportág mögött álló technológiáról.

Az oldalon elérhető még a "Verseny a célvonalig" elnevezésű sorrendjáték, ahol a rajongók nemcsak egymás ellen, hanem a profik és a szakértők ellen is versenyezhetnek. Azok a résztvevők, akik a legpontosabban és legkövetkezetesebben meg tudják jósolni a végeredményeket, az idény utolsó hónapjaiban értékes ajándékokkat nyerhetnek.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

Címkék: