Féláron fürödhetsz 40 strandon: itt a lista

Pénzcentrum/MTI2010. október 8. 12:02

Hosszabbított nyitva tartás, kedvezményes belépők Az ország 40 fürdője meghosszabbított nyitva tartással és 50 százalékos belépőjegy kedvezménnyel várja fürdővendégeit október 9-én, szombaton, a Magyar Fürdőkultúra Napján.

Az akcióban részt vevő fürdőkben a vendégek a fürdőkultúrával, fürdőtörténettel kapcsolatos filmeket tekinthetnek meg ismerkedhetnek a fürdőkultúra több száz éves történetével, a régi fürdőruha divattal és a 1920-as évek fürdőinek sajátos hangulatával is.

Németh István, a Magyar Fürdőszövetség társadalmi elnöke, a Büki Gyógyfürdő Zrt. elnök-vezérigazgatója tegnap, egy szakmai konferencián hangsúlyozta: a 2011-es esztendő a turizmus éve lesz, az ágazat "zászlóshajója" pedig a gyógyturizmus lehet.

Szavai szerint a jövő év elején induló második Széchenyi-terv komoly lehetőségeket tartogat a hazai gyógyfürdők számára is, amire azért is egyre inkább szükség van, mert a környező országok, közük Románia, Szlovákia is komolyan fejleszti egészségturisztikai kínálatát.

Vancsura Miklós, a Magyar Fürdőszövetség elnöke úgy véli: a térség dinamikusan fejlődő fürdői hosszabb távon közös márka alá szervezve, olyan kínálatot jelenthetnének, amely felkeltheti távolabbi és jelentősebb turisztikai piacok érdeklődését is.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Szakemberek szerint a gyógyfürdők közelében a jövőben első sorban olyan szállodák építését kellene szorgalmazni, amelyek a már meglévő fürdők egyre magasabb színvonalú szolgáltatásaira alapoznak.

LISTA: ezek a fürdők akcióznak szombaton

Címkék: