Szezonnyitó hétvége a Hungaroringen ingyenes boxutca látogatással

Pénzcentrum2010. április 21. 18:02

Közel 150 magyar és külföldi résztvevővel számolnak az idei autós gyrosasági szezonnyitó hétvégén. A május 1-jén és 2-án megrendezésre kerülő versenyhétvégén 10 versenynek lehetünk szem -és fültanúi, mialatt lezajlik a Material Center Kupa, a FIA Közép-Európai Zóna Trófea és a Duna-Autó Autós Gyorsasági Országos Bajnokság I. és II. futama. Emellett egy magyar (Suzuki Swift Kupa) és egy külföldi (cee'd LOTOS Cup) kupasorozat is itt veszi kezdetét a 2010-es idényben.

A Főnix Motorsport Egyesület jóvoltából a Hungaroringen lezajló versenyhétvége (április 30. - edzésnap, május 1. - versenynap, május 2. - versenynap) ingyenesen látogatható a nagyközönség számára, sőt a box utca is nyitva áll a kíváncsi szemek részére.


A Suzuki Swift Kupa autói

Megtekinthetőek lesznek a magyar és külföldi csapatok autói és verseny közbeni tevékenységük is. A mezőnyökben látható lesz többek között 9 db Porsche 997 GT3 Cup, 3 db Porsche GT3 RSR, 3 db BMW M3 GTR, 5 db Ferrari 430 Challenge, 1 db Audi A4 DTM és 1 db Saleen S7.

Az autóritkaságok mellett gokartozási és szimulátorozási lehetőség várja a látogatókat, akiknek Kőváry Barna és Lantos András szolgáltat majd információkat a bemondó mikrofonon keresztül, illetve DJ Tomek szolgáltatja a hangulat fokozásához szükséges zenét.

Aki a Majálist és másnapját a Hungaroringen tölti, tanúja lehet a két VIP autó küzdelmének, amelyekben ez alkalommal Hujber Ferenc és Horváth András lesz látható, miközben több közszereplő is kilátogat a versenyhangulat kedvéért, hiszen közüllük néhányan szintén versenyezni fognak, amihez friss energiát biztosít a pályán történő átszellemülés.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Az Magyar Nemzeti Autósport Szövetség Gyorsasági Szakágának, a GFS Motorsportnak és az RCM Motorsportnak köszönhetően a két VIP autó mind az öt versenyhétvégén rajthoz áll, amelyeknek pilótái hírességek és közéleti személyiségek lesznek. Mivel több alkalommal is látogatható lesz a box utca, ezért lehetőség adódik a sztárokkal pár szót váltani, esetleg autogramot kérni.

Címkék:
omék,